Top Autogate Installer Damansara

KRON 328 Sliding Autogate System Kami Stok Tersedia

KRON 328 Sliding Autogate System Kami Stok Tersedia

 

Sekiranya anda mencari sliding autogate system yang sesuai dengan pintu pagar sliding dan ini kali pertama pasang sliding autogate. KRON 328 Sliding Autogate System adalah salah satu jenama autogate terbaik untuk sliding autogate dan kami sentiasa ada stock dan bila-bila sahaja boleh pasang. Kami akan pastikan sliding autogate motor tersebut berfungsi dengan baik sebelum lakukan pemasangan.

Motor KRON 328 DC Sliding Autogate System dikenali dengan motor tahan lasaknya dan ia juga boleh menampung pintu pagar yang berat. Kebolehpercayaan motor ini membuatnya menjadi pilihan utama bagi mereka yang menginginkan prestasi maksimum dari sistem autogate mereka. Kemampuannya menampung pintu autogate yang besar dan berat memberikan fleksibiliti kepada pelanggan untuk menggunakan pintu autogate mengikut keperluan.

 

Dr Autogate Bersama Sistem Sliding Autogate Yang Bagus

 

Setelah melakukan survey dalam mencari syarikat autogate yang dipercayai dan sistem sliding autogate yang bagus, customer buat keputusan untuk mendapatkan servis dari Dr Autogate bersama KRON 328 DC Sliding Autogate System untuk pemasangan untuk pagar sliding barunya. Ini adalah kali pertama customer di Kota Damansara ini melakukan pemasangan autogate. Wiring untuk sliding autogate sudah ada, kami datang pasang sliding auto gate gear rack kemudian lakukan pemasang KRON 328 Sliding Autogate Motor.

Sekarang customer sudah ada sliding auto gate yang terbaik dan akan tahan lama. Customer memilih Dr Autogate kerana latar belakang syarikat kami yang sudah lama dalam industri autogate sejak dari 1996 dan ramai customer telah menggunakan KRON 328 Sliding Autogate System memberikan autogate review yang baik.

 

Top Autogate Installer Damansara

Top Autogate Installer Damansara

Kontraktor Autogate Terbaik Di Lembah Klang

Disini kami memberikan auto gate service servcices terbaik sama ada nak pasang sliding autogate system atau baiki sliding autogate motor dimana service auto gate area KL-Klang Valley-Shah Alam-PJ-Puchong. Boleh call kami sekarang, kami akan send engineers team kami ASAP pada anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *