Looking For Autogate Expert Puchong?

Mencari Pakar Baiki Autogate Puchong? Kamilah Dr Autogate Yang Anda Cari

 

Ramai je pengguna autogate yang menghubungi kami untuk periksa autogate rosak sebab auto gate installer mereka tak boleh selesaikan masalah autgate tersebut dan ada juga yang tak ada autogate spare parts untuk buat.

 

 

 

 

Macam kes customer di Putra Perdana Puchong ni kenalah, customer guna dnor autogat 712, mula-mula ada panggil satu autogate contractor puchong, katanya boleh baiki autogate rosak. Dia ambil nak dekat satu jam mencari punya autogate rosak. Akhirnya cakap wiring problem dan katanya tak boleh buat, kena panggil wireman. Customer panggil wireman datang tengok tapi wireman okay je autogate wiring ni, pula dah. Itu yang customer panggil auto gate repair expert Dr Autogate, tak sampai 10 minit kami dah tahu apa problem, autogate transformer problem, voltage tak stabil. Lepas tukar autogate parts tu je, dnor 712 autogate dah elok berfungsi semula.

 

 

Bila- bila masa sahaja kami boleh baiki dnor autogate anda, semua dnor auto gate spare parts seperti dnor autogate control panel, dnor autogate remote control, dnor 712 arm autogate motor, dnor 212 arm autogae motor, dnor arm dc motor kami boleh buat. Sebelum ada decide untuk install dnor auto gate system tengok dulu dnor autogate review, dnor autogate manual dan apa beza autogate dnor 712 vs dnor 212 atau ada juga boleh terus hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Kami menyediakan auto gate repair service Kajang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *