Auto Gate Repair Ampang

Need Autogate Service In Klang Valley – Stuck In The House Auto Gate Can’t Open

Need Autogate Service In Klang Valley – Stuck In The House Auto Gate Can’t Open

 

Autogate tiba-tiba tak boleh buka semasa anda ingin ke tempat kerja, apa yang perlu anda buat? Anda bukan orang teknikal yang tahu mengenai sistem autogate, anda juga tidak ada peralatan untuk membuka how open autogate manually. Call original autogate tapi tidak apa-apa maklum balas.

Sliding Auto Gate Repair Ampang

Jangan risau. Dr Autogate yang merupakan auto gate service and auti gate repair specialist akan menyelesaikan masalah autogate seperti auto gate tak boleh buka, autogate pelahan, punca auto gate terbuka sendiri, auto gate remote control not working, autogate wheel damaged, auto gate roller damaged, repair arm auto gate motor, semua kami boleh lakkukan dengan mudah, cepat dan berkesan.

Auto Gate Spare Parts Ampang

Ini kami penerima panggilan dari customer di Ampang Jaya, sliding auto gate tak boleh buka, kami terus datang untuk baiki autogate rumah customer. Kami menggantikan auto gate control board dan sekarang sliding auto gate motor customer sudah bergerak lancar. Customer beritahu kami, kawasan rumahnya terkena kilang, banyak rumah yang terkena dalam 5 buah rumah auto gate system mereka rosak.

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kami pakar baiki autogate di area Kami adalah auto gate supplier, auto gate installer dan auto gate services di area Ampang Baru, Ampang Jaya, Ampang Lama, Ampang Point, Ampang Utama, Ampang Water Front, Avenue Ampang, Axis Atrium, Bandar Baru Ampang, Ampang Road (Jinjang), Gerbang Ampang Hilir, Jalan Ampang (Hingga Km 6.5), Jalan Ampang Hilir, Jalan Ampang Hilir (1 – 5), Jalan Ampang Kiri, Jalan Ampang Tengah, Jalan Ampang Ulu, Jalan Ampang Ulu 3, Jalan Serampang, Lebuh Ampang, Lorong Ampang, Lorong Ampang (1 – 2), Lorong Ampang 2 (Ampang), Majlis Perbandaran Ampang Jaya Persiaran Ampang, Persiaran Ampang Hilir, Taman Ampang Hilir.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *