Old Sliding Auto Gate Motor Having Many Problems

Old Sliding Auto Gate Motor Having Many Problems

Sliding autogate motor lama memang tak boleh lari daripada masalah. Seperti customer di Kampng Tunku Petaling Jaya ini dimana sudah belasan tahun menggunakan mag dc sliding autogate ini dan sekarang bermasalah. Disebabkan tak dapat cari original auto gate installer, customer hubungi kami yang disyorkan jirannya. Dan selepas kami lakukan sliding autogate troubleshooting terdapat 3 masalah, pertama sliding autogate motor gearbox, keduanya sliding autogate pinion gear damaged, dah makan dan ketiga sliding autogate limit switch pun tak berfungsi dengan baik. Kami terangkan detail pada customer dan tunjuk sliding auto gate parts yang bermasalah.

 

 

We Install New Autogate Motor Using FBM 328 Sliding Autogate

Selepas dengar semua penerangan dan tengok sendiri masalah autogate tersebut, customer bersetuju replace new sliding autogate systm dengan FBM 328 Sliding Autogate System kami. Katanya dengan kami baru ada keyakinan nak pasang autogate baru, tengok team kami yang berpengalaman, van service penuh dengan autogate spare parts.

 

 

Sliding Autogate Specialist – Install And Repair

Kami boleh pasang atau baiki autogate rosak anda dengan mudah tapi berkesan. Kalau anda tak pasti apa yang perlu dibuat, cara baiki autogate dan cara pasang autogate yang betul, kami adalah penyelesaian jawapan terbaik untuk semua soalan anda kerana kami adalah auto gate repair expert. Kami specialist ini famous sliding autogate brand seperti celmer ac sliding gate motor, gforce ac1000 Sliding Autogate System, mag dc/ac Sliding s100acp heavy duty, beninca italy autogate system am gate, dea sliding gate system, energy sliding autogate system, faac Malaysia, gibidi sliding gate motor. Kami ada boleh lakukan pemasangan dan baik pulih sliding autogate anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Petaling Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through Whatsapp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Petaling Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *