Pasang Autogate Rumah Di Kelana Jaya – Swing Autogate System

Auto Gate Installation For House In Kelana Jaya – Swing Type Auto Gate System

 

Dari auto gate repair in Kampung Tunku, Petaling Jaya kami terus ke auto gate installation Jalan SS7/4, Kelana Jaya sebab customer urgent tukar autogate baru, sebab autogate sebelum ini one side arm auto gate not working, cari spare parts auto gate memang tak ada untuk model swing autogate yang customer guna. Pagi itu, ada satu auto gate installer naik kereta sedan kereta iswara customer cakap, mereka datang tengok keadaan autogate customer macam mana dulu, auto gate set baru pun tak bawa, kena pergi amik dulu baru boleh pasang autogate baru, memang customer cancel terus, dahlah customer ada pengalaman buruk dengan autogate installler sebelum ini yang naik kereta sedan juga. Bila customer call sahaja kami Dr Autogate, pertama customer tanya bila boleh datang tukar autogate baru, ada bawa new set auto gate system baru tak dan naik apa. Kami sentiasa bawa FBM Autogate System set baru dalam van kami, begitu juga dengan autogate spare parts seperti arm auto gate motor, auto gate control panel, auto gate transformer, auto gate remote control set, auto gate backup battery, auto gate gear box, customer sendiri cakap ini baru betul auto gate expert.

 

 

Kami melakukan FBM Arm Autogate System Installation untuk customer, swing autogate design customer agak besar jadi sesuai dengan FBM Autogate System kami yang high quality auto gate system dan heavy duty autogate system.

Dapatkan FBM Arm Autogate System Promotion Price

 • FBM Heavy Duty Swing Arm x 2
 • Autogate Control Board
 • Transformer
 • Backup Battery
 • PVC Box
 • Remote Control x 3

Anda kena peka dengan siapa anda berurusan, pastikan auto gate company in klang valley tersebut boleh menyelesaikan masalah autogate anda sekarang dan juga dimasa akan datang nanti, maksudnya sekarang mereka boleh pasang autogate rumah anda, service repair auto gate anda dengan menyelesaikan masalah auogate tak boleh buka, autogate pelahan, arm auto gate repair, punca auto gate terbuka sendiri, autogate wheel damaged mereka boleh baiki. Dimasa akan datang juga mereka boleh buat sebab masih ada spare parts autogate. Taknak nanti sekarang boleh nanti bila anda ada masalah mereka tak boleh pula. Sebab itu penting kena cari reputable auto gate company klang valley dan reliable autogate system.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Autogate Installation & Autogate Repair Service In Jalan SS 2/72 Kelana Jaya, Kelana Damansara Suite, Kelana Jaya, Taman Kelana Indah, Taman Kelana Jaya, Taman Seri Kelana.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *