Pasang & Baiki DC Sliding Autogate Motor Di Klang Valley

FBM DC Sliding Autogate Adalah Model Autogate Terbaru 2019

 

Mencari best brand slilding auto gate system? AC sliding auto gate system atau DC sliding auto gate mana satu yang paling okay? Nak tahu lebih lanjut, tanyalah Dr Autogate pilihan nombor satu syarikat autogate Malaysia.

 

 

Customer mencari kontraktor autogate di Taman Tun Dr. Ismail yang berpengalaman untuk membaiki autogate rumahnya. Sebelum ini customer memasang ac sliding auto gate motor tapi agak susah sikit bila tiada power elektrik customer kena buka manual. Baru-baru ini rumah customer selalu tiada bekalan eletrik, customer orangnya sudah berumur, susahlah setiap kali tiada eletrik customer kena buka autogate manual. Sebab itu customer ingin menggunakan sistem autogate yang ada auto gate backup battery, ini dia new technology autogate system iaitu dc sliding auto gate motor yang ada power backup battery, andai kata rumah anda tak ada elektrik, autogate sliding motor masih boleh berjalan dan oil bath gearbox bermaksud gear-gear di dalam mempunyai minyak banyak dan autogate motor tidak akan panas, over heat sepanjang ia beroperasi tidak kira berapa lama. Ini antara ciri-cir bagi DC sliding gate motor.

FBM 328 DC Sliding Gate System Package

 • DC Sliding Motor
 • Autogate Control Board
 • Remote Control x 3
 • Backup Battery
 • Transfromer

 

Apa yang anda perlukan mengenai sistem autogate kami akan membantu untuk mereka di puchong, bandar kinrara, bukit jalil, puncak jalil, oug, damansara utama, damansara height, rawang, kepong, ampang, batu caves, bangsar, klang, cheras, balakong, bangi, kajang, semenyih, setia alam, kota kemuning, shah alam, usj, subang jaya, bukit rimau dan semualah di klang valley.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Pasang, baiki dan ada spare parts untuk sliding auto gate motor di kawasan Taman Tun Dr Ismail, TTDI Jalan Burhanuddin Helmi, Jalan Wan Kadir, Lorong Rahim Kajai, Jalan Damansara , Jalan Abang Haji Openg, Jalan Aminuddin Baki, Jalan Abdul Rahim Kajai, Jalan Athinahapan, Jalan Burhanuddin Helmi, Jalan Datuk Sulaiman Abdul Rahman, Jalan Zaaba, Jalan Leong Yew Koh, Jalan Tun Abang Haji Openg, Jalan Tun Mohd Fuad Stephens, Jalan Wan Kadir, Jalan Rahim Kajai, Lengkok Aminuddin Baki, Lorong Aminuddin Baki 3, Kiara Park, Jalan Datuk Sulaiman, Jalan Athinahapan, Lengkok Zaaba, Persiaran Zaaba.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *