Pemasangan Swing Arm Autogate Di TTDI – FBM Autogate Jenama Terbaik Malaysia

Swing Arm Autogate Installation In TTDI – FBM Autogate Best Brand Autogate Malaysia

 

Mesti anda ingin sistem autogate yang tahan lama kan? Sebab itu anda kena mencari reliable auto gate system yang mana high quality auto gate system serta heavy duty auto gate motor dan ada juga perlu mencari reputable auto gate company yang pengalaman dalam pemasangan autogate serta boleh ada auto gate after sales support dengan menyimpan spare parts auto gate untuk semua jenis model autogate yang mereka bekalkan.

 

 

Kenalkan customer lama kami di Persiaran Zaaba, Taman Tun Dr. Ismail yang dulu kami melakukan pemasangan comex underground auto gate system, sepanjang 13 tahun menggunakan tidak pernah ada masalah autogate sehingga petang semalam, auto gate tak boleh tutup, jadi customer force untuk tutup yang mana telah merosakkan underground auto gate gearbox. Walaupun sudah belasan tahun, underground auto gate motor masih bersih, tiada oil leaking dan tiada air masuk sebabnya cara kami melakukan pemasangan autogate itu betul. Sekarang underground swing gate gearbox rosak, kami bagi pilihan pada customer sama ada nak tukar autogate gearbox sahaja, kami memang ada comex underground auto gate spare parts atau ingin tukar kepada sistem autogate baru. Customer buat keputusan untuk tukar mengunakan FBM 929 Arm Autogate System, latest autogate model lagipun underground swing auto gate system itu sudah lama, tak berbaloi baiki lagi.

 

 

Andai kata anda masih ingin menggunakan underground auto gate system lama dan mencari underground auto gate repair service, underground autogate spare parts untuk dkc, powergates, comex SE1, aprigate model SG 8, CEI, victor, door mex, MAG Underground Swing SW200P, MAG SE, supermax, letron, good 1, ranger, Li gates, cpt, snontec, wheels chubb, techno automatic gate system, EPL, radion autogate system boleh dapatkan dengan Dr Autogate.

Kami menyediakan auto gate repair service Taman Tun Dr Ismail, TTDI! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Petaling Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Baiki autogate model lama atau autogate model baru di Taman Tun Dr Ismail, TTDI Lengkok Zaaba, Persiaran Zaaba, Jalan Burhanuddin Helmi, Jalan Wan Kadir, Lorong Rahim Kajai, Jalan Damansara , Jalan Abang Haji Openg, Jalan Aminuddin Baki, Lengkok Aminuddin Baki, Lorong Aminuddin Baki 3, Kiara Park, Jalan Datuk Sulaiman, Jalan Abdul Rahim Kajai, Jalan Athinahapan, Jalan Burhanuddin Helmi, Jalan Datuk Sulaiman Abdul Rahman, Jalan Zaaba, Jalan Leong Yew Koh, Jalan Tun Abang Haji Openg, Jalan Tun Mohd Fuad Stephens, Jalan Wan Kadir, Jalan Rahim Kajai, Jalan Athinahapan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *