Repair Autogate Open Halfway In Kota Damansara

Repair Autogate Open Halfway In Kota Damansara

Untuk masalah autogate yang buka separuh jalan, autogate tak boleh buka habis banyak kemungkin boleh berlaku, boleh jadi arm autogate rosak, autogate control panel, boleh jadi autogate wiring ataupun roda bawah autogate yang bermasalah. Apa-apa pun untuk kepastian, pemeriksaan perlu dilakukan untuk mencari punca masalah autogate tersebut. Tunggu apa lagi, cepat hubungi Dr Autogate, kami akan datang lakukan autogate inspection dan boleh terus baiki masalah autogate anda.

 

After Checking Not The Autogate Arm Problem But The Bottom Wheel

Masalah yang dihadapi customer dari Kota Damansara ini adalah sebelah oae 333a arm autogate tak boleh buka habis, separuh jalan sudah berhenti. Customer hubungi original autogate installer oae 333a, mereka tak datang pun, tapi cakap oae arm autogate rosak dan kena tunggu sebab tak ada oae auto gate spare parts sekarang. Disebabkan customer tak boleh tunggu, susah nak keluarkan kereta. Jadi customer cari auto gate repair specialist iaitu Dr Autogate. Semasa customer hubungi kami, terus tanya kami ada oae arm autogate spare parts, sebab kena tukar oae autogate arm. Kami datang lakukan pemeriksaan terlebih dahulu, sebenarnya bukan oae arm autogate yang rosak tapi roda bawah autogate yang sangkut. Jadi kami gantikan roda tayar autogate baru yang berkualiti tinggi. Sekarang auto gate customer berfungsi semula seperti biasa.

 

Autogate Service And Troubleshooting

Apabila ada masalah autogate berlaku sama ada autogate both sides cannot open atau one side autogate arm cannot open mestilah perlu troubleshooting untuk kepastian autogate parts mana yang bermasalah. Macam kami, setiap hari pun ada autogate repair service dan apabila masalah autogate tak boleh buka atau sebelah autogate tak boleh buka kami dah tahu punca autogate rosak apa, kami memang berpengalaman dan specialist in autogate repair service tapi akan buat troubleshooting juga.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Kota Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *