Repair Italian Arm Autogate Motor

Install & Repair Telcoma Italian Autogate System

 

Daripada pengalaman kami selama 23 tahun dalam mengendali auto gate system installation dan auto gate service repair tidak semua masalah auto gate berpunca daripada autogate motor atau auto gate components tersebut, ada banyak juga kes yang auto gate problem berpunca daripada auto gate wiring cable dimana autogate controctor atau auto gate wireman menggunakan low quality cable, 1.5 cable mana boleh tahan lama.

 

 

Seperti apa yang terjadi dengan customer ini di Jalan BU 11/3, Bandar Utama 47800 Petaling Jaya yang telah menggunakan Telcoma Autogate System from Italy dari tahun 2011. Tiba-tiba sahaja auto gate system stop functioning, autogate tak berfungsi. Selepas buat auto gate checking problem, kami adapati auto gate cable damaged, itu punca masalah autogate rosak. Jadi kami terpaksa buat wiring auto gate rumah yang baru untuk customer ini, kami menggunakak high quality armored cable for auto gate yang boleh tahan lebih 40 tahun.

 

 

Kami sangate mengesyorkan anda menggunakan high quality armour cable made in malaysia. Jangan dengar mereka dari kedai elektrik cakap walaupun autogate cable dari cina, tapi ada cop Sirim, mana boleh percaya. Kami tegaskan anda gunalah local armour cable seperti Mega Kabel, ini adalah untuk kebaikan anda juga bagi mengelakkan masalah autogate yang tidak diingini berlaku.

Nak tahu lebih lanjut mengenai auto gate wiring price, harga kabel auto gate, sliding auto gate wiring diagram, saiz wayar autogate, 7 core armourd cable malaysia semua kami ada.

Kami menyediakan auto gate repair service Petaling Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)

  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299

  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Petaling Jaya anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Telcoma auto gate supplier, installer and repairer Telcoma auto gate TEN1 Reversible Gear Motor For Pedestrian Gates, Telcoma auto gate TAG 24 VDC Electromechanical Piston For Hinged Gates, Telcoma auto gate EVO Gearmotor For Sliding Gates, Telcoma auto gate SM2000 Oil Bath Gear Motor, Telcoma auto gate ACE Gear Motor Sliding Gates

Install & Fixed autogate wiring in Di Bandar Utama PJU 6, Jalan BU 12/1 (Bandar Utama), Lebuh Bandar Utama, Lorong Lebuh Bandar Utama PJU 6A.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *