Repair One Side Arm Autogate Motor Not Working In Kuala Lumpur

Replace One Side Autogate Arm In Hartamas KL

 

Sekiranya anda mempunyai swing arm auto gate system atau sliding auto gate system dirumah, pejabat atau kilang, pasti akan tiba masa auto gate system perlu di auto gate service atau baiki autogate, anda pasti akan rasa tertekan bila auto gate motor is not working, autogate rosak dan anda tak tahu autogate company mana yang boleh dihubungi. Jadi anda boleh simpan contact Dr Autogate sekiranya anda masalah autogate.

 

 

Melalui apa yang disampai oleh customer di Jalan 35/70A, Desa Sri Hartamas, 50480 Kuala Lumpur semasa menghubungi kami, one side arm auto gate motor not working, customer tekan untuk buka dua-dua belah arm autogate, hanya satu sahaja berjalan, satu lagi autogate tidak berfungsi. Awal-awal lagi customer ada suruh original auto gate installer datang, memang mereka ada datang tengok untuk periksa punca autogate rosak dan confirm satu auto gate arm tak berfungsi tapi mereka beritahu tak boleh tukar satu autogate arm sahaja, kena tukar kedua-duanya sekali sebabnya mereka tak ada spare parts untuk satu arm auto gate sahaja. Nasib baik customer bijak dan terus call Dr Autogate, kami datang replace one side arm autogate yang baru sahaja, tak perlu tukar set autogate baru bagai.

 

 

Tak susah pun nak cari auto gate service repair, anda cuma perlu cari auto gate repair near me, akan jumpa Dr Autogate kami berada di auto gate repair kuala lumpur, auto gate repair hartamas, auto gate repair ampang, autogate repair cheras, batu caves autogate repair, auto gate repair selayang, auto gate gombak dan auto gate selangor kami buat. Van service kami yang penuh dengan auto gate spare parts sama ada arm auto gate spare parts atau sliding auto gate spare parts, kami boleh baiki autogate rosak anda dengan cepat dan berkesan.

 

Kami menyediakan auto gate repair service Kuala Lumpur! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)

  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299

  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)

  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299

  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Kuala Lumpur area dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Kami untuk baiki autogate Desa Sri Hartamas, Install Auto Gate In Hartamas Heights, Auto Gate Repair Jalan Duta Hartamas, Autogate Repair Jalan Sri Hartamas 1, Pasang Autogate Sri Hartamas, Auto Gate Service Repair In Taman Sri Hartamas, Autogate Services Jalan Lanai Kiara, Hartamas.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *