Replace Onse Side OAE 333A Arm Autogate In Shah Alam

Install & Repair Model OAE 333A Arm Autogate System

 

Memerlukan auto gate service repair yang boleh menggantikan one side arm autogate? Kami boleh buat, sebabnya syarikat autogate mempunyai auto gate spare parts untuk kebanyakan model auto gate dan famous auto gate brands.

 

 

Kami baru sahaja menggantikan one side OAE arm auto gate untuk customer kama kami ini di Jalan Sungai Kelubi 32/103b, Bukit Rimau, Shah Alam, Selangor yang dulu kami pasang oae auto gate arm dengan model oae 333a autogate system. Hampir 9 tahun customer menggunakan oae arm autogate system tak pernah ada masalah oae autogate rosak sehingga pagi tadi one side oae autogate tidak berfungsi, satu sahaja yang boleh buka. Customer masih dapat hubungi kami sebabnya dibahagian autogate control box ada tertera nama auto gate company kami.. Jadi kami datang menggantikan one side oae 33a auto gate untuknya dengan oae 333a autogate price yang berpatutan.

 

 

Anda juga ada masalah autogate dengan OAE Autogate Malaysia? Kami merupakan oae auto gate installer sekiranya dan oae autogate repair anda ada masalah dengan oae autogate cannot open, oae autogate one side not working atau mencari oae auto gate motherboard kami sentiasa membawa OAE auto gate spare parts seperti OAE 333A auto gate swing arm yang mana terus menggantikan bahagian OAE autogate rosak anda.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bukit Rimau, Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Bukit Rimau, Shah Alam dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

 

 

 

Kami boleh buat baiki autogate di Jalan Sungai Kelubi, Bukit Rimau Shah Alam, Repair Auto Gate, Jalan Bukit Rimau Shah Alam, Install Autogate In Jalan Bukit Rimau (1 – 4), Shah Alam, Auto Gate Services Lengkuk Bukit Rimau 1, Shah Alam, Baiki Autogate Jalan Sungai Congkak 32/46, Bukit Rimau, Shah Alam, Auto Gate Installation Jln Sungai Burung 32/72, Section 32, Bukit Rimau, 40460 Shah Alam, Repair Auto Gate Jalan Sungai Rincing 32/65D, Bukit Rimau, Shah Alam, Auto Gate Spare Parts Jalan Sungai Ramal 32/55 Bukit Rimau 40460 Shah Alam.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *