Replace Swing Auto Gate Control System & Transformer In Shah Alam

Repair Auto Gate Control Board & Autogate Transformer

 

Susah juga kalau kita taktahu apa-apa mengenai auto gate system yang dipasang. Bukan susah apa, takut nanti bila ada masalah autogate rosak kita taktahu apa-apa dan senang kena tipu dengan auto gate installer.

 

 

Macam customer ini di Jalan Bola lisut 13/17, Taman Tadisma, Section 13, Shah Alam, pagi tadi autogate tak boleh buka, tiba-tiba sahaja berlaku, tak ada apa respon sewaktu customer hubungi kami, suara customer pun cemas. Urgent suruh kami datang minta tukar autogate baru, kami cakap tak apa, biar kami kami datang buat auto gate troubleshooting sebabnya daripada pengalami kami kemungkin hanya auto gate control board dan auto gate tranformer yang punca autogate rosak. Selepas troubleshooting memang betullah cuma autogate motherboard dan autogate transformer problem, lepas tukar auto gate bergerak seperti biasa. Customer ingatkan auto gate memang tak boleh pakai, customer puji kami sebab jujur beritahu punca autogate tak boleh buka kalau auto gate installer shah alam yang lain, mesti mereka terus tukar new auto gate system set tanpa periksa terlebih dahulu.

 

 

Sekiranya anda tidak yakin dan pasti dengan masalah autogate rosak, punca autogate terbuka sendiri, autogate pelahan, autogate tidak berfungsi, auto gate struck cannot open, call auto gate repair expert sekarang itu Dr Autogate dimana anda boleh cari auto gate repair near me. Yang mana diarea shah alam juga dan anda masalah autogate kami boleh buat auto gate repair shah alam, servis baiki autogate shah alam, auto gate servis repair bukit jelutong, auto gate repair service kota kemuning, auto gate repairer bukit jelutong serta di seluruh klang valley.

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *