Replace Your Faulty Autogate Motor With FBM 328 Sliding Autogate – Best Sliding Autogate Malaysia

Replace Your Faulty Autogate Motor With FBM 328 Sliding Autogate – Best Sliding Autogate Malaysia

 

Untuk pengetahuan anda, tak semua auto gate installer yang pasang autogate untuk rumah anda mereka boleh mengenalpasti masalah dan baiki autogate jika berlaku kerosakan. Cara pasang autogate lain dengan cara baiki autogate sebab repair autogate kita kena cari punca autogate rosak ia perlukan kemahiran dan pengalaman lagi-lagi untuk sliding auto gate motor.

 

 

Kami melakukan FBM 328 Sliding Autogate System installation in Lorong Bukit Pantai 6, Bukit Pantai, 59100 Kuala Lumpur. Kesnya macam ini, customer baru pasang sliding autogate system tak sampai 2 tahun lagi dan ada masalah autogate kadang okay, kadang-kadang sliding autogate motor not working. Autogate installer bangsar tersebut dah ada tengok, buat troubleshooting dan dah cuba tukar sliding auto gate control panel tapi masalah sama. Ada mereka bawa balik sliding autogate motor dan datang semula dalam beberapa hari, pasang autogate motor, cuba lagi, sama juga masalah. Akhirnya mereka kata sliding autogate motor tak boleh repair, kena replace new autogate motor. Kalau kena tukar baru lebih baik cari reliable auto gate system lain. Itu yang customer berkenan dengan FBM 328 Sliding Autogate kami.

 

 

Kami boleh pasang sliding autogate atau baiki sliding autogate rosak anda dengan mudah tapi berkesan. Kalau anda tak pasti apa yang perlu dibuat, cara baiki autogate dan cara pasang autogate yang betul, kami adalah penyelesaian jawapan terbaik untuk semua soalan anda kerana kami adalah auto gate repair expert in klang valley. Kami ada supplier, installer & repairer untuk dc/ ac sliding autogate motor Malaysia dan juga Itali. Memang setiap hari akan ada banyak permintaan untuk FBM Autogate System, selepas ini kami akan pasang FBM 929 Arm Autogate System di Jalan Telawi 9, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur menggantikan sistem autogate lama.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bangsar! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through Whatsapp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *