Replacing Stainless Steel Auto Gate Wheels Selangor/ KL

Replacing Stainless Steel Auto Gate Wheels Selangor/ KL

 

Adakah stainless steel autogate roller wheel hanya boleh gunakan untuk folding gate material stainless steel? Jawapannya stainless steel autogate roller wheel boleh digunakan gate material besi/metal juga, tak ada masalah pun, lagi tahan lama adalah sebab roda autogate stainless steel kan tahan karat jadi tahan lama. Kami memang syorkan guna roda autogate stainless steel ini.

 

 

Macam customer di Jalan BU6/5 Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya memang guna stainless steel folding autogate jadi kami akan gunakan stainless steel auto gate roller juga. Customer tanya jika gate metal biasa tapi nak guna roda autogate stainless steel sebab kawannya perlukan servis replace autogate roller. Selepas siap kami terus pergi ke rumah customer untuk tukar roda autogate tapi gunakan stainless steel auto gate roller.

 

 

Macam nak buat roda autogate anda tahan lebih lama? Kena panggil mereka yang pakar dan pengalaman, pastikan guna folding auto gate roller wheel high quality serta heavy duty autogate wheels kalau guna stainless autogate autogate roller lagi baik dan kena adjust semula autogate alignment, guna cara setting auto gate dengan betul serta pastikan juga laluan trek anda bersih dari batu, daun kering. Kalau semua ini ada, auto gate roller akan tahan lama.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bandar Utama, PJ! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *