Replacing & Upgrading Folding Gate’s Wheels/ Rollers

Replacing & Upgrading Folding Gate’s Wheels/ Rollers

 

Tengok folding auto gate design customer di Jalan Setiakasih 1, Damansara Heights, 50490 KL agak besarkan. Sepanjang 4 tahun guna folding autogate ini, sudah 3 kali customer tukar roda autogate baru. Untuk kali ke 3 ini, customer panggil mereka yang betul-betul expert in auto gate roller replacement. Customer memang buat pilihan yang tepat dengan memanggil Dr Autogate untuk buat auto gate repair services. Ada dua masalah auto gate berlaku, satu auto gate roller wheel damaged dan satu lagi one side arm cannot close properly sebab auto gate bracket tak dipasang dengan baik. Jadi melakukan auto gate roller repair dengan buat auto gate roller replacement dengan menggunakan high quality auto gate wheels, ada double bearing punya, memang boleh support folding gate customer ini, boleh tahan lebih lama dan kami juga adjust alignment level autogate arm autogate untuk pastikan roda dan autogate motor bergerak selari.

 

 

Pelik kenapa hampir setiap tahun perlu replace autogate bottom wheel? Cuba tengok balik siapa autogate contractor anda, roda autogate apa yang digunakan adakah mereka adjust semula autogate motor alignment. Ramai kata tukar roda bawah gate senang sahaja, ye memang senang tapi fikir kenapa selalu ada masalah roda autogate?

 

 

Anda juga boleh dapatkan penyelesaian dengan Dr Autogate, tak kira dari autogate rosak yang punya autogate rosak dari autogate motor, auto gate control system atau dengan roda bawah autogate, auto gate bottom wheel semua kami boleh buat. Akhir-akhir ini ramai customer kami di area damansara ada yang kami pasang fbm autogate system damansara, servis baiki autogate damansara, auto gate services damansara dan ini auto gate wheels replacement damansara rasanya ada 3 customer yang kami tukar tayar autogate mereka.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!


Autogate Services Bandar Baru Sri Damansara, Auto Gate Installation Services Bandar Sri Damansara, Autogate Installer Bukit Damansara, Autogate Repairer Cangkat Damansara,
Country Heights Damansara, Damansara Indah Heights, Damansara Heights, Jalan Cangkat Install Auto Gate Arm In Damansara, Auto Gate System Installation Jalan Damansara, Service Repair Autogate Jalan Damansara Indah, Auto Gate Repair Service Jalan Damansara Permai, Baiki Autogate Kampung Baru Damansara, Auto Gate Roller Replacement Lorong Damansara Endah, Menara Sri Damansara, Auto Gate Repair In Sunway Spk Damansara, Autogate Installation Price Taman Bukit Damansara.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *