Service Repair Dnor 712 Autogate Arm & Autogate Bottom Wheels

Service Repair Dnor 712 Autogate Arm & Autogate Bottom Wheels

 

Pening dengan masalah autogate? Tak pasti punca autogate rosak? Boleh dapatkan servis autogate Dr Autogate. Kami boleh datang buat troubleshooting dan terus baiki autogate rosak anda.

 

 

Servis kali ini untuk customer lama kami Jalan 9b, Taman Lembah Jaya, 68000 Ampang, Selangor yang kami pasang dnor 712 autogate system untuknya 7 tahun lepas, customer masih boleh dapat hubungi kami walaupun dah lama. Katanya autogate cannot close properly, autogate tutup tak rapat. Selepas buat autogate checking, rupanya autogate roller wheel yang problem, autogate jadi sangkut sebab roda bawah autogate tak boleh berfungsi, bearing dalam dah pecah. Terangkan pada customer punca autogate tak berfungsi, on the spot kami buat autogate roller replacement untuk customer dengan tukar 2 biji roda autogate baru.

 

 

Cepat dan berkesan servis autogate yang ditawarkan Dr Autogate. Cari sahaja auto gate near me dan kami banyak melalukan install autogate ampang dan repair autogate ampang untuk autogate arm repair ampang, repair autogate roller ampang, baiki autogate rosak ampang sebab kami merupakan autogate installer ampang dan auto gate repairer ampang. Hari yang sama anda contact autogate company kami, hari itu juga masalah autogate anda.

Kami menyediakan auto gate repair service Ampang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Baiki Autogate Di Bukit Antarabangsa, Ampang, Wangsa Ukay, Install Autogate Ampang Baru, Repair Autogate Ampang Jaya, Ampang Lama, Ampang Point, Ampang Utama, Avenue Ampang, Taman Bukit Utama, Bukit Antarabangsa, Bandar Baru Ampang, Beverly Heights, Bukit Alam Ukay, Bukit Ampang Permai, Bukit Antarabangsa, Taman Bukit Mulia, Bukit Belachan, Bukit Indah, Bukit Kemensah Indah, Bukit Palma Kemensah, Taman Wangsa Ukay, Bukit Antarabangsa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *