Servis Autogate & Pasang Autogate Shah Alam

Servis Autogate & Pasang Autogate Shah Alam

 

Anda mencari Kedai Autogate Shah Alam? Kami merupakan syarikat autogate yang melakukan pemasangan autogate, baiki autogate dan menjual spare parts autogate di area Shah Alam. Kami menawarkan servis autogate sama ada anda nak pasang autogate baru atau baiki autogate rosak. Kami akan membantu menyelesaikan masalah autogate.

 

Kami bukan sahaja pakar dalam autogate, baiki gate anda juga kami boleh buat.

Masalah autogate wheel jump off track? Ini sering berlaku kepada mereka yang menggunakan folding gate dan hampir setiap hari juga kami menyelesaikan masalah gate folding gate roller tercabut, autogate wheel damaged, autogate roller jump off track, gate hinges lah kami memang pakar untuk gate repair dan auto gate repair. Call sahaja kami dan beritahu apa sahaja masalah yang berkenaan gate dan autogate.

Tengok pada gambar di hantar oleh customer di Shah Alam, setiap kali auto gate dibuka gate bottom wheel akan melompat keluar daripada track, padahal customer baru sahaja tukar gate tahun lepas, roda bawah pun masih baru lagi, macam mana cepat sangat boleh ada masalah. Ini sebabnya tukang besi mereka guna roda yang berkualiti rendah, lepas itu mereka tidak adjust bergerakkan autogate, memnag tidak akan tahan lama. Jadi sekarang kami replace autogate roller tersebut dengan yang high quality autogate roller dan adjus semula lebel dan alignment arm autogate motor supaya gate dan autogate bergerak lancar.

 

 

Dapatkan menyelesaikan masalah autogate untuk pasang autogate shah alam, auto gate shah alam, autogate repair shah alam, baiki autogate shah alam dan seluruh autogate klang valley.

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kami pakar membaiki gate dan auogate untuk dikawasan Taman Bukit Serdang Seksyen 7, Jalan Bukit Jugra U17/23 (Seksyen U17), Jalan Pulau Angsa U10/2, Seksyen U10, Seksyen 17, Seksyen 27, Seksyen 34, Seksyen 35, Seksyen 36, Seksyen 7Seksyen U10, Seksyen U12Seksyen U13, Seksyen U14, Seksyen U15, Seksyen Seksyen U7.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *