Servis Baiki Dnor Autogate Di Seri Kembangan – Dnor Autogate Tidak Berfungsi

Servis Baiki Dnor Autogate Di Seri Kembangan – Dnor Autogate Tidak Berfungsi

 

Sekiranya anda terdapat apa-apa issue auto gate problem atau autogate motor rosak, anda boleh call Dr Autogate. Kami menawarkan auto gate services terbaik. Terbaik macam mana itu? Kami boleh baiki autogate anda on the spot, kami datang checking autogate dan terus menukarkan autogate part rosak, van kami penuh dengan sparepart autogate, auto gate accessories untuk pelbagai model autogate dan brand autogate dekat Malaysia ini. Team kami juga berpengalaman dan profesional mengendalikan setiap masalah autogate.

 

 

Salah satu customer kami di Jalan BPP 3/5 Bandar Putra Permai 43300 Seri Kembangan Selangor juga menyakini kami, masalah autogate arm nya dapat settle dengan cepat. Customer menggunakan dnro 712 autogate system yang dipasang oleh satu dnor auto gate installer seri kembangan 3 tahun lalu, tapi malangnya puchong autogate installer customer sebelum ini dah tak buat sistem autogate, hampir seminggu customer cuba contact mereka, last baru mereka cakap tak boleh buat dah. Kami hanya tukar dnor autogate control board yang baru dan sekarang kembali seperti biasa, barulah senang hati customer.

 

 

Cepat selesai masalah autogate anda dengan Dr Autogate, kami memberikan best autogate repair in puchong dengan team kami yang profesional. Antara common auto gate problem yang sering kami baiki autogate tak boleh buka, automatic gate no power, autogate slow, punca autogate terbuka sendiri, autogate remote control problem, autogate trip. Bukan itu saja, kami juga auto gate supplier selangor, auto gate supplier KL dan auto gate seller untuk auto gate arm price, sliding auto gate motor price, auto gate kotak price dengan automatic gate malaysia price, kos pemasangan pintu automatik kami boleh buat.

Kami menyediakan auto gate repair service Seri Kembangan! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *