Servis Baiki Sliding Autogate Motor Di Petaling Jaya

Serivce Repair AC Sliding Auto Gate Motor In Klang Valley

 

Gambar ini di hantar dari customer di Jalan SS 3/56, 47300, Petaling Jaya, Selangor, Taman Universiti, 47300 Petaling Jaya. Tengok pada gambar AC Sliding Autogate Motor , masih lagi baru kan, tahun lepas rasanya customer pasang sliding autogate system tersebut dan sekarang auto gate motor not working, autogate motor tiba-tiba tak jalan. Lagi teruk original auto gate installer tak tahu mana, banyak kali customer call tapi tak dapat, padahal baru pasang autogate rumah tahun lepas.

 

 

Customer call semula kami, minta tolong. Anda nak tahu sebelum ini customer ada contact beberapa auto gate shop in petaling jaya termasuk kami. Tapi customer pilih auto gate installer yang harga sliding autogate motor yang diberikan lebih rendah dari kami, tak jauh beza pun harga autogate. Sekarang tengok apa jadi, customer nak autogate murah, mereka bagi auto gate components seperti auto gate sliding control system, auto gate remote control, auto gate capasitor semuanya second hand, luar nampak baru tapi dalam sebab itu pakai tak sampai setahun sudah rosak. Kalaulah customer pilih kami dulu, mesti tak akan jadi macam ini, untuk customer kami terpaksa ganti auto gate spare oarts yang baru sebab ada beberapa auto gate parts yang tidak berfungsi dengan baik.

 

 

Jangan tengok pada harga autogate semata-mata, tengok juga daripada auto gate company tersebut, pastikan mereka pengalaman sudah lama dalam industri autogate.

Kami mempunyai pelbagai jenama autogate dan model autogate AC sliding autogate motor dengan DC sliding autogate motor sama ada dari autogate Italy dan autogate Malaysia seperti DEA automatic gate system, BSM sliding auto gate system, FAAC sliding autogate motor, G Force sliding autogate motor, Celmer, Beninca sliding autogate motor dan banyak lagi, anda boleh anda ke autogate showroom in puchong kami bagi melihat sendiri pelbagai jenis jenama autogate terbaik dan best brand autogate Malaysia.

Kami menyediakan auto gate repair service Petaling Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate untuk baiki autogate petaling jaya dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *