Servis Baiki Swing Arm Autogate (OAE 333A) – Autogate Spare Parts Semua Pun Ada

Servis Baiki Swing Arm Autogate (OAE 333A) – Autogate Spare Parts Semua Pun Ada

 

Tak semua auto gate installer mereka ada spare parts autogate untuk model autogate yang mereka pasang autogate rumah anda dulu. Kebanyakan cowboy auto gate installer klang valley ni, mereka akan beli autogate arm set dekat mana-mana auto gate supplier klang valley, kadang tu mereka tak ingat autogate supplier mana satu mereka ambil. Tiba masa ada masalah autogate, mereka susah nak baiki autogate anda sebab tak ada autogate spareparts, lebih-lebih lagi untuk auto gate arm motor. Tapi jangan risau, kalau auto gate repairer klang valley anda tak boleh buat, kami boleh tolong, kami ada semua auto gate spare parts untuk famous autogate brand malaysia, salah satunya oae autogate 333a, ini merupakan auto gate arm yang kami bekalkan.

 

 

Bercakap mengenai oae 333a swing gate autogate motor ramai juga yang menggunakannya sebab itu kami supply oae autogate spareparts dan oae autogate accesories seperti oae control board for arm type automatic swing gate system, oae auto gate remote control, oae 333a autogate dc motor, oae autogate arm motor. Baru-baru ini ramai juga customer pengguna oae autogate yang ada masalah dan kami bantu mereka buat oae autogate repair service.

 

 

Customer di Jalan 1/5A, Taman Melati, 53100 Kuala Lumpur menggunakan oae 333a auto gate system yang dipasang auto gate installer setapak dalam setahun lepas, baru lagi tapi sudah ada masalah oae arm 333a, autogate arm not fully open. Jadi kamilah yang bantu customer selesaikan oae problem, masalah oae autogate rosaknya dan macma biasa original oae autogate installer tak dapat tolong.

Kami menyediakan auto gate repair service Setapak! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Kuala Lumpur dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *