Sliding Auto Gate Bearing Wheels Replacement

We Replaced Sliding Auto Gate Roller In Damansara

 

Bagi proses menukar sliding auto gate wheels replacement memerlukan man powerskill, pengalaman dan peralatan yang cukup. Untuk sliding auto gate design pasti panjang dan berat. Apabila anda ada masalah dimana tiba-tiba he sliding autogate motor ada menjadi lambat bergerak dan sliding gate menjadi terlalu sukar untuk ditolak dan roda bawah autogate mengeluarkan bunyi yang kuat. Inilah masalah untuk melakukan sliding auto gate roller replacement untuk menggantikan roda autogate yang sudah terlalu lama. Tidak semua auto gate company atau tukang besi yang boleh buat. Hanya gate repair expert dan auto gate repair expert Dr Autogate yang boleh bantu menyelesaikan masalah roda autogate dan masalah autogate motor anda.

 

 

Kerja ganti roda sliding autogate untuk customer di Jalan Setiabakti 6, Bukit Damansara, Kuala Lumpur berjaya dilakukan oleh kami. Sebab apa kami cakap itu, ada beberapa auto gate dan tukang besi datang tapi mereka tak boleh buat. Jadi akhirnya kami yang replaced autogate roller wheels dengan auto gate double bearing roller wheels. Sekarang gate dan auto sliding gate motor bergerak seperti biasa malah lebih lancar.

 

 

Kami merupakan gate repair expert untuk membaiki autogate roller wheel problem, autogate bottom wheels jump off track atau autogate roller replacement price, harga tukar roda autogate boleh call kami sekarang.

Kami menyediakan auto gate repair service damansara! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Pasang Autogate Bandar Baru Sri Damansara, Servs Baiki Autogate Bandar Sri Damansara, Autogate Installation In Bukit Damansara, Auto Gate Repair Service Country Heights Damansara, Service Repair Autogate Damansara Indah Heights, Autogate Services Damansara Heights, Auto Gate Repair In Jalan Damansara, Jalan Damansara Indah, Jalan Damansara Permai, Pasang Autogate Rumah Kampung Baru Damansara, Repair Autogate Motor Lorong Damansara Endah, Baiki Autogate Motor Persiaran Damansara Endah, Repair Autogate Arm Taman Bukit Damansara.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *