Sliding Auto Gate Repair & Sliding Autogate Spare Parts Available

DC Sliding Auto Gate Motor Repair In Puchong

 

Pernah cuba nak baiki autogatem diy autogate sendiri? Adakah anda berjaya? Atau jadi seperti customer ini Jalan BK 8/2, Bandar Kinrara, 47180 Puchong, Selangor yang cuba baiki sliding auto gate motor open halfway, sydah 2 hari customer repair sliding auto gate motor nya, tapi tak berjaya dan akhirnya terpaksa panggil auto gate repair expert iaitu Dr Autogate. Lepas buat auto gate troubleshooting, rupanya auto gate limit switch yang punca masalah autogate rosak. Kami memang sudah ada sliding motor auto gate spare parts dalam van service kami, jadi boleh direct repair auto gate parts yang bermasalah.

 

 

Apa-apa maklumat mengenai autogate sama ada anda nak pasang autogate rumah atau baiki autogate rumah, Dr Autogate akan membantu.

Kami sentiasa memberikan serivs autogate terbaik untuk anda. Kepada anda yang nak pasang autogate cepatkan dapatkan harga autogate murah selangor dan KL sekarang, anda juga boleh datang ke autogate shop puchong atau kedai autogate di puchong kami. Kami juga boleh tolong baiki autogate, automatic gate system puchong kami boleh buat auto gate repair puchong, auto gate puchong, auto gate bandar kinrara, puchong auto gate repair sama ada untuk swing auto gate system atau sliding auto gate system dimana kami sentiasa membawa spare parts autogate senang boleh terus pegi rumah anda dan boleh ganti part yang rosak.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Cheras! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Cheras anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Baiki Autogate Puchong Area Bandar Kinrara, Bandar Kinrara (BK 1 hingga BK 9), Bandar Metro Puchong, Bandar Nusa Putra, Bandar Puchong Jaya, Bandar Puchong South, Bandar Puchong Utama, Bandar Puteri, Batu 18 Sungai Rasau, Bistari Residensi, Bukit Tandang, Jalan Bandar 6/1, Jalan BK 1/11, Jalan BK 1/13, Jalan BK 5A/1 (Bandar Kinrara), Jalan BK 5B Bandar Kinrara.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *