Super Heavy Duty FBM 929 Arm Autogate System Installation In Kuala Lumpur Area

Super Heavy Duty FBM 929 Arm Autogate System Installation In Kuala Lumpur Area

 

 

Tujuan utama pemasangan sistem autogate adalah untuk kemudahan, anda tidak perlu keluar masuk kereta untuk buka gate ia bukanlah untuk keselamatan semata-mata. Ada juga yang minta autogate sekali dengan auto gate automatic lock, katanya untuk lebih safety. Pencuri itu kalau nak masuk dengan pelbagai cara boleh, ada alarm system pun mereka boleh masuk, anda cuma perlu berhati-hati.

 

 

 

Dulunya customer ini di Jalan 4/119A , Taman Bukit Hijau, Cheras 56000 Kuala Lumpur menggunakan arm auto gate system with lock, auto gate system automatic lock, lama juga customer guna sehinggalah semalam, autogate tak boleh buka customer guna kunci, guna auto gate release key untuk buka manual tapi tak boleh, auto gate lock stuck, macam jam. Cuba banyak kali, nasib baik one side arm autogate boleh buka, jadi customer boleh buka manual dulu, satu side lagi totally tak boleh. Sekarang customer sudah serik untuk guna auto gate system with autolock. Kami menggantikan dengan FBM Super Heavy Duty Autogate System, arm auto gate motor components dalam memang besar, tak boleh simply push bila autogate ditutup.

FBM Arm Autogate Package Termasuk

 • FBM Heavy Duty Swing Arm x 2
 • Autogate Control Board
 • Transformer
 • Backup Battery
 • PVC Box
 • Remote Control x 3

Tidak semua auto gate company in klang yang memberikan auto gate components seperti arm auto gate motor, auto gate control board, auto gate transfromer, auto gate remote control dan juga autogate backup battery yang berkualiti tinggi.

Kami bukan sahaja supply and install auto gate system, kami juga melakukan service repair auto gate system kepada mereka yang ada masalah autogate, auto gate tak boleh buka, autogate stuck, one side arm auto gate motor not working, autogate roller damaged, auto gate wheel replacement, gate repair semuanya kami boleh selesikan dengan mudah. Service kami cover untuk auto gate installation in selangor dan KL area.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Pasang dan baiki autogate di selangor dan KL Taman Bukit Hijau, Cheras Heights, Cheras Road (Jinjang), Jalan Cheras (Hingga Km 10.5), Kampung Cheras (Batu 2 1/2), Kampung Cheras Baru, Laman Oasis Cheras Utama, Taman Angsana (Cheras), Taman Bukit Cheras, Taman Bukit Sri Cheras, Taman Cheras, Taman Cheras Indah, Taman Cheras Makmur, Taman Cheras Mewah, Taman Cheras Utama, Taman Desa Cheras, Taman Pinggiran Cheras.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *