Supply And Replace OAE Autogate Faulty Parts In Cheras

Supply And Replace OAE Autogate Faulty Parts In Cheras

 

Autogate spare parts sangatlah penting dimasa akan datang, sebab itu lebih baik menggunakan famous autogate brand sebabnya apabila ramai pengguna jenama autogate tersebut jafi autogate spare parts akan mudah untuk didapati dan lebih murah. Bukan itu sahaja, anda kena cari guna autogate installer atau autogate repairer yang ada spare parts autogate bersama mereka, taknak nanti mereka guna barang secondhand untuk anda atau tak boleh baiki autogate tersebut sebab mereka tak bawa spare parts autogate.

 

 

We Provides Only New And Original OAE Arm Autogate Spare Parts

Ini yang terjadi kepada customer di Jalan Bahagia 8 Taman Minang 50400 Cheras apabila original autogate installer menggantikan right side oae arm autogate yang rosak dengan oae arm autogate secondhand sebab mereka tak ada spare parts oae arm autogate baru, customer terpaksa setuju masa itu sebab tak boleh keluarkan kereta dan kalau tak ada autogate susah nak buka tutup gate semasa hujan ini. Baru seminggu pakai, oae secondhand arm tak berfungsi, customer ada call original autogate installer cheras berkenaan mereka kata oae arm autgate secondhand tak ada warranty dan mereka tak ada spare parts untuk oae arm autogate baru. Jadi customer hubungi kawannya minta recommend mana-mana reliable autogate services dan kawanya beri Dr Autogate. Kami memang oae autogate distributor dan ada oae autogate spare parts. Jadi untuk customer kami gantikan oae arm autogate baru dan 100% original. Sempat lagi customer beritahu, selepas ini jika ada masalah oae autogate berlaku, akan panggil kami, taknak panggil original autogate installer tersebut.

 

OAE 333A We Are Authorised Distributor And Repairer In Klang Valley

Autogate yang digunakan customer ini salah satu famous autogate brand malaysia dimana kami merupakan pengedar oae 333a ini dan juga pembekal oae autogate. Anda pengguna oae auto gate Malaysia? Ada oae autogate problem? Jangan risau, kami boleh melakukan service repair oae 333a arm autogate, replace one side oae 333a arm autogate, oae 333L arm auto gate dimana semua jenis oae autogate spare parts seperti oae 333a arm, oae dc motor, oae autogate controller, oae arm auto gate bracket, oae auto gate coupling yang tersedia untuk menggantikan bahagian oae autogate rosak anda.

Kami menyediakan auto gate repair service Cheras! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *