Supply & Replace Auto Gate Roller Wheel In Klang Valley

Repair Folding Auto Gate Roller Jump Off Track

 

Bila anda tengok gambar yang dihantar oleh customer di Jalan Suasana 5/2D, Bandar Tun Hussein Onn, Cheras 43200 mesti macam tak ada apa yang berlaku. Tapi bila customer buka sahaja autogate, auto gate bottom wheels jump off track, roda bawah autogate akan melompat keluar daripada trek. Kedua-dua belah auto gate roller wheel sama sahaja ada masalah. Berdasarkan apa yang customer beritahu kami, 3 tahun lepas baru sahaja folding gate design, sepanjang tempoh sudah beberapa kali customer buat auto gate wheel replacement, customer panggil orang yang sama, tukang besi yang buat folding gate sebelum ini. Kali ini bila ada masalah folding gate roller yang sama, customer cari mereka yang gate expert dan auto gate expert, gate autogate roller near me dan jumpa Dr Autogate. Kami tukar 2 roda autogate baru dengan high quality roller auto gate, ada double bearing pada bahagian dalam, made in malaysia dan selepas tukar foldin auto gate roller, kami kena adjust semula autogate alignment dan level. Sekarang barulah wheels auto gate system customer berfungsi degan baik, malah lebih lancar.

 

 

Untuk pengetahuan anda, tukang besi mereka tidak akan sentuh auto gate motor lepas mereka roller gate replacement. Pada anda yang mempunyai auto gate system dan mempunyai masalah roda autogate, lebih baik panggil mereka auto gate company yang boleh buat gate repair dan auto gate repair, supaya senang anda nanti kalau ada apa-apa masalah.

 

 

Dr Autogate adalah main gate supplier malaysia dan top auto gate supplier malaysia, kami boleh melakukan pemasangan gate dan autogate begitu juga dengan baiki pagar untuk folding gate roller atau sliding gate roller malaysia dan baiki pagar automatik. Boleh dapatkan auto gate price klang valley kami yang berpatutan.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Cheras! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Gate & Autogate Repair In Cheras Area Jalan Suadamai 11/7, Bdr Tun Hussein Onn, Cheras, Jalan Suakasih 2/1, Bandar Tun Hussein Onn, Cheras, Jalan Suakasih 3/1d, Tun Hussein Onn, 43200 Batu 9 Cheras, Jalan Suasana 5/2D Bandar Tun Hussein Onn Cheras, Bandar Tun Hussien Onn, Taman Hussein Onn.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *