Supply & Replace Heavy Duty Auto Gate Roller Wheels

Supply & Replace Heavy Duty Auto Gate Roller Wheels

 

Untuk menggantikan roda tayar autogate/ autogate roller bukan hanya tukar roda autogate terus dah okay, kalau okay pun bukan untuk jangka masa yang lama. Ini kerana selepas replace gate bottom wheels, bergerakkan autogate akan jadi lain, akan lebih lancar sebab itu kena adjust auto gate motor alignment dan level supaya gate roller dan auto gate motor seimbang. Sekarang kebanyakan customer baru sedar dan minta auto gate services company untuk baiki roda auto gate mereka sekiranya ada masalah dengan auto gate bottom wheel roller.

 

 

 

Salah satunya customer kami di Jalan PP2/10 , Taman Putra Prima , puchong dimana sejak customer tukar folding autogate design, pada tahun pertama sudah ada masalah dengan roda bawah gate, panggil tukang besi tukar roda roller gate tersebut, tahun kedua jadi lagi auto gate roda tayar melompat keluar dan baiki roda autogate tersebut. Semalam jadi lagi auto gate roller jump off track dan kali ini mencari mereka yang auto gate wheels repair expert. Customer juga ada tanya pada kenalan rapatnya dan recommend Dr Autogate kami. Dari 4 tahun lepas kami tukar auto gate roller untuk kenalannya, sampai sekarang masa okay. Jadi kali ini kami buat auto gate roller wheels replacement menggunakan heavy duty gate roller dan adjust autogate alignment supaya selari pengerakannya dan boleh tahan lebih lama.

Apa sahaja auto gate services yang anda perlukan termasuk servis tukar roda autogate, auto gate roller replacement services, auto gate wheels damaged repair kami adalah autogate wheel supplier Malaysia, auto gate roller wheels installation dan autogate wheel repair malaysia.

Kami menyediakan auto gate repair service Puchong! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *