Top Autogate Company In Malaysia

Expert In Autogate Installation & Autogate Repair Service

 

Kepada anda yang memerlukan pemasangan autogate segera atau baiki autogate rosak on the spot, tak perlu susah-susah cari, Dr Autogate kan ada. Sejak dari 23 tahun lepas kami telah berada dalam industry autogate, dari underground swing gate system, sliding auto gate system dan arm auto gate system. Semua mengenai autogate kami boleh lakukannya dengan mudah dan dengan team autogate kami yang berpengalaman.

 

 

Kalau anda nak tahu, kami di Jalan 6/149J, Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur adalah customer lama kami. Kami pernah pasang underground auto gate system untuk 2 rumahnya, satu di Sri Petaling dan satu pasang autogate di Petaling Jaya. Tapi semalam victor underground auto gate yang kami pasang di sri petaling dulu ada masalah autogate pelahan. Sudah 12 tahun customer guna, kami nak datang buat auto gate troubleshooting, tengok auto gate parts mana yang bermasalah dan customer juga minta kami datang bawa auto gate set baru, kemungkinan nak tukar baru, sebab dia ada tengok juga auto gate arm system terbaru kami. Rupanya underground auto gate mini dc motor dan underground auto gate gearbox rosak, puncanya semasa autogate gerak pelahan customer push bagi tutup. Customer pun tahu buat apa baiki autogate yang lama, nanti rosak balik. Jadi kami terus gantikan dengan FBM Arm Autogate System, cara pasang autogate kami, customer memang suka dari dulu, memang kemas katanya.

 

 

Walaupun sudah belasan tahun kami melakukan pemasangan autogate untuk kebanyakan customer, mereka masih dapat contact kami lagi dan kami juga boleh berikan servis autogate untuk mereka. Kami hanya memberikan best brand auto gate malaysia dengan auto gate design yang merupakan heavy duty auto gate system dan kami juga memberikan auto gate components serta auto gate parts seperti auto gate control board, auto gate trannsformer , 433 autogate remote control Set, auto gate backup battery, arm auto gate motor dan arm auto gate gear semua berkualiti tinggi. Sebab itu kami menjadi top auto gate company malaysia.

Kami menyediakan auto gate repair service Sri Petaling! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Pasang Autogatr Di Bandar Baru Sri Petaling, Baiki Auto Gate Taman Seri Petaling, Auto Gate Repair Taman Seri Medan Sri Petaling, Service Auto Gate Repair Jalan Sri Petaling 2 Sri Petaling, Serivs Autogate Jalan wan manili 1 Sri Petaling, Auto Gate Repairer Jalan 9/149J Bandar Baru Sri Petaling, Autogate Installer Jalan Sri Petaling 1 Sri Petaling, Auto Gate Arm Repair Jalan 3/149E, Taman Sri Endah Sri Petaling 57000 Kuala Lumpur, Install Auto Gate Jalan Puteri Senggang, Bandar Baru Sri Petaling, Auto Gate Spare Parts Jalan 4/ 149J, Sri Petaling, Auto Gate Repar In Jalan Wan Malini 3 Sri Petaling 57000KL, Baiki Autogate Rosak Jalan Sri Petaling 6 bandar baru Sri Petaling.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *