Tukar Roda Autogate Di Shah Alam

Autogate Wheel Damaged & Arm Auto Gate Stuck

Kepada mereka yang ada masalah sebelah roda autogate tercabut ke, one side auto gate roller damaged bukan sekadar tukar satu roller, ia akan kembali normal. Tidak ia akan buang masa, membazir duit anda sahaja. Pada mulanya mungkin anda rasa okay, lepas beberapa hari anda akan rasa berbezaa, gate bergerak tak stabil, auto gate stuck cannot open, auto gate tak boleh buka dan ada yang guna roda tak sama dengan yang lama, sebelah kecil sebelah besar itu autogate jadi tak lancar.

 

 

Cara Dr Autogate, walaupun hanya one side roller autogate sahaja yang tercabut, kami akan tukar both side auto gate roller sebab kami tahu kalau tukar satu roda autogate tercabut nanti akan beri masalah gate dan masalah autogate. Macam apa yang jadi pada customer ini di Jalan Hablur Satu 7/6A, Section 7, Shah Alam dimana awal tahun ini baru sahaja betulkan one side auto gate wheel, minta tukang besi yang buat dan sekarang lagi satu side autogate wheel problem, tercabut terus. Customer ada call tukang besi beritahu yang roda autogate tercabut, sebelah lagi yang betulkan hari itu pun macam ada masalah tapi tukang besi kata dia tak boleh buat pula. Kemudian panggil kami yang boleh repair gate dan service auto gate sebabnya one side auto gate stuck bila tutup. Kami buat replacement auto gate wheel damaged untuk kedua-dua belah dan terpaksa tukar one side arm auto gate sebab auto gate slow, autogate pelahan puncanya sebab roda autogate yang tak smooth yang memberi kesan kepada sistem autogate.

 

 

Untuk folding auto gate design dan sliding auto gtate design tidak lari dari masalah auto gate wheels, auto gate wheel replacement, auto gate roller, aumatic gate wheels, auto gate roller malaysia, sliding gate roller wheels, autogate wheel damaged tapi anda jangan risau Dr Autogate yang pakar akan menyelesaikan masalah gate dan auto gate anda dengan mudah.

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Tukar roda autogate dan betulkan masalah autogate di Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen 17, Seksyen 18,Seksyen 19, Seksyen 20, Seksyen 21, Seksyen 22, Seksyen 23, Seksyen 24, Seksyen 25 (Taman Sri Muda), Seksyen 26, Seksyen 27 dan 28 (Taman Alam Megah), Seksyen 29 dan 30 (Jalan Kebun), Seksyen 31 (Kota Kemuning), Seksyen 32 (Bukit Rimau), Seksyen 33, Seksyen 34, Seksyen 35 (Alam Impian), Seksyen 36 ( Sungai Kandis, Teluk Menegun, Desa Latania dan Bukit Badak).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *