We Supply & Install Italy Heavy Duty Auto Gate System (Beninca)

We Supply & Install Italy Heavy Duty Auto Gate System (Beninca)

 

Beninca sliding autogate system adalah salah satu top autogate motor daripada Italy. Kami adalah beninca autogate malaysia, beninca auto gate supplier, beninca autogate installer, beninca autogate repair service provider dan juga menjual beninca autogate accessories yang mempunyai pelbagai model beninca gate motor antaranya beninca bull 5, beninca bull 8, beninca bull 15, beninca bull 20, beninca yk series motor support up to 2000kg (intensive sliding autogate motor), beninca bison 415v dan untuk swing/ folding autogate menggunakan beninca bob 3024 arm autogate system atau lain sekiranya ada yang kami tidak sebutkan.

 

 

Ianya adalah ready stock, bial-bila masa anda ingin lakukan pemasangan pun boleh. Perlukan beninca sliding autogate yang lebih besar? Jangan risau, kami ada.

 

 

Baru-baru ini memang banyak permintaan untuk beninca sliding autogate sama ada untuk pemasangan sliding autogate untuk rumah dan kilang. Ada sebelum ini menggunakan beninca sliding autogate dan sekarang nak tukar autogate baru guna beninca autogate juga sebab mereka thau ianya tahan lama. Ada juga yang kali pertama nak pasang autogate dan mencari italian autogate technology, kami akan recommend menggunakan beninca autogate system.

 

 

Di Dr Autogate kami melakukan pemasangan autogate, service autogate dan membaiki autogate semua jenis sistem autogate termasuk sliding autogate Malaysia, arm autogate dan underground swing autogate. Kami menawarkan autogate Malaysia promotion 2021, dengan harga sistem autogate berpatutan untuk autogate installation for house, autogate installation for factory kerana ramai yang telah menghubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik kami.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Selangor/KL! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *