Install Auto Gate System

Why Choose FBM 929 Arm Autogate System

Why Choose FBM 929 Arm Autogate System

Masih mencari best brand auto gate system Malaysia? Berhenti mencari, anda boleh dapatkan semua yang terbaik di Dr Autogate.

Kenapa anda perlu memilih dan menggunakan FBM 929 Arm Autogate System kami.

Mari kami ingin memperkenalkan FBM Arm Autogate System kami.

FBM Arm Autogate System merupakan buatan Malaysia menggunakan teknologi Itali dimana semua auto gate components berkualiti tinggi dan tahan lasak.

 

 

Kami menggunakan bahagian luar FBM Arm autogate iaitu body dia diperbuat daripada material apa. Ia perbuat daripada die cast aluminium dan stainless dimana tidak akan karat, hanya material terbaik yang digunakan. Untuk bahagian dalam pula kami mulakan dengan FBM Arm Autogate Motor adalah motor autogate terbaru dan teknologi terkini iaitu V12 series motor dimana terbaru ini lebih berkuasa. FBM Auto gate Gearbox, dimana bahagian dalam FBM autogate gearbox terdapat banyak gear. FBM arm autogate gear adalah material carbon steel yang tidak akan mudah pecah. Daripada pengalaman kami jenama autogate yang lain mereka menggunakan plastik sebab itu mudah rosak, pecah dan spare parts autogate mereka pun susah dapat. Satu autogate gear pecah, auto gate motor tidak akan berfungsi dengan baik. Anda tahu apa itu arm autogate coupling? Boleh tengok pada video tersebut, bahagian itu yang dipanggil coupling. Kebanyakan jenama lain mereka menggunakan plastik, selalunya masalah arm autogate tak boleh jalan, ia berpunca daripada coupling yang pecah. Tetapi tidak FBM Arm Autogate kami, anda boleh lihat sendiri kami menggunakan material carbon steel tidak mudah untuk rosak. Bahagian screw shaft yang menggunakan material yang heat treated carbon steel yang sangat berkualiti tinggi dan kuat.

 

 

Untuk FBM Arm sudah selesai. Ini pula bahagian dalam autogate pvc box, didalamnya kami ada FBM autogtae control panel, transformer, autogate remote control, backup battery semua autogate components adalah buatan malaysia yang berkualiti tinggi.

Kami menggunakan arm auto gate control board berkualiti tinggi, baru dan original. Banyak juga autogate installer, mereka nak jimat, mereka guna secondhand autogate motherboard yang mereka ambil dari rumah customer sebelum ini yang masih okay, sebab itu lepas siap pemasangan autogate, anda kena periksa semua auto gate components yang digunakan. Autogate Transormer pula, kami berikan autogate transformer 12v yang mana voltage sangat stabil yang menjadikan autogate lebih tahan lama. FBM menggunakan 433mhz autogate remote control dengan auto gate remote control receiver, boleh digunakan dari jarak yang jauh. Untuk battery pula kami berikan autog ate backup battery GP 12V 7.2AH, syarikat autogate lain mereka berikan yang standard autogate battery 7Ah sahaja. Anda boleh tengok perbezaanya dibawah.

 

Ada juga customer yang kata sistem autogate semuanya sama, tidak semua autogate company in klang valley memberikan sistem autogate yang berkualiti tinggi dengan pemasangan autogate yang betul. Anda nak autogate murah, mereka akan berikan low quality product, berapa lama akan tahan kalau macam itu. Tolong jangan hanya tengok kepada harga autogate tersebut, ye memang auto gate price itu penting, tapi tengok juga pada kualitinya.

Ramai customer kami yang merasai dan menyakini kehebatan FBM Arm Autogate System kami. Anda tunggu apa lagi, cepatlah dapatkan FBM Autogate System kami.

Kami menyediakan auto gate repair service Subang Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *