Your Gate Suddenly Fall? Call Dr Autogate For The Solution

Your Gate Suddenly Fall? Call Dr Autogate For The Solution

Apa yang anda akan buat jika gate tiba-tiba sahaja tercabut dan terjatuh? Jangan panik, hubungi Dr Autogate, kami akan membantu anda membuat pintu pagar baik semula seperti asal. Selalunya ia boleh berpunca daripada gate bearing, gate hinges dan gate roller. Tidak semua auto gate company in klang valley boleh repair autogate dan gate, dan untuk tukang besi mereka tidak tahu bagaimana untuk membaiki autogate anda. Sebabnya selepas bearing gate diganti, autogate motor perlu di adjust semula alignment dan levelnya.

 

 

Gate Bearings Replacement By Dr Autogate

Sampai jatuh folding autogate design customer di Bukit Jalil puncanya sebab bearing gate dah rosak, dah tak boleh support gate, itu yang bearing tercabut dan gate pun jatuh. Memang panik customer, nasib baik tak terkena sesiapa atau kereta. Ada call orang yang pasang autogate untuknya dulu tapi mereka tak boleh betulkan. Dan customer teringat kami Dr Autogate yang pernah replace sliding gate for factory nya. Sekarang sudah okay sebabnya kami kami dah buat auto gate bearing replacement. Tak susah pun nak buat, sebab kami memang expert in gate repair dan auto gate repair expert. Ada juga customer contact auto gate installer in petaling jaya tapi mereka tak boleh buat sebab tiada skill kemahiran, man power dan peralatan yang cukup untuk buat.

 

 

Gate And Autogate Repair Expert

Masalah gate seperti repair gate fall, auto gate bearing tercabut, gate level tak sama, auto gate buka separuh jalan, autogate bottom wheels jump of the track anda sudah selesai. Kini ada masalah autogate, autogate tak boleh buka, autogate motherboard terbakar, autogate pelahan, punca auto gate terbuka sendiri, repair arm auto gate motor, mencari auto gate spare parts in bukit antarabangsa, auto gate supplier in klang dimana anda boleh dapatkan penyelesaian di Dr Autogate.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bukit Jalil! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *