We Repair All Types Of Autogate Rollers

We Repair All Types Of Autogate Rollers

Semua customer lama kami masih dapat mencari kami semula walaupun sudah bertahun lamanya. Syarikat autogate kami yang kukuh sejak tahun 1996 lagi, kami memang dah lama bertapak dalam industri autogate untuk melakukan pemasangan autogate, repair autogate untuk pelbagai model dan jenama autogate Malaysia dan autogate Italy. Serta kami juga supply and replace stainless steel auto gate bottom wheels yang tahan karat dan tahan lama. Apakah jenis roda autogate yang kami baiki? Asasnya kami boleh membaiki semua kmeos autogate rollers, swing gate bearings, folding gate rollers dan sliding autogate rollers. What type of autogates do we repair? Basically we can repair all types of autogate rollers, swing gate bearings, folding gate rollers and sliding gate rollers.

 

 

Reasons For Autogate Roller Repair/ Autogate Roller Replacement

Setelah 7 tahun tidak berjumpa, customer di Jalan Taman Gombak, Taman Gombak, 68100 hubungi kami untuk dapatkan perkhidmatan replace autogate bottom wheels. Dulu kami pasang FBM 929 Arm Autogate System dan sekarang customer perlukan autogate services kami untuk stainless steel auto gate roller replacement. Customer said: sudah 7 tahun, lama tak jumpa sejak kami pasang fbm autogate untuknya dulu. Hampir 1 jam chatting dengannya cerita isu-isu semasa dan uncle ini juga ada recommend autogate service kami kepada saudaranya yang mana autogate rosak, autogate rosak dimasuki air banjir di Sri Muda, Shah Alam, katanya lagi customer memang percaya dengan servis autogate kami. Sampai tercabut roda autogate lamanya, itu yang cepat-cepat hubungi kami semula untuk buat stainless steel auto gate rollers replacement. Sebenarnya terdapat banyak sebab yang boleh membuatkan autogate roller berhento berfungsi. Contohnya jika roda autogate menjadi haus, ia boleh buat gate jadi jem dan autogate terus menyeret gate dan menyebabkan gate jatuh. Antara sebab lain dimana roda autogate tersebut sudah lama dan telah mencapai jangka hayatnya. For example if the autogate wheels become worn out, they can jam the gate and the autogate continues to drag the gate and causing the gate to fall. Another reason is that the autogate rollers are at the end of its lifespan.

 

 

Need Urgent Autogate Roller Replacement Service In Klang Valley?

Sekiranya roda autogate anda bermasalah dan perlukan servis tukar roda autogate boleh hubungi Dr Autogate sekarang. If your autogate wheels are worn out and need a autogate wheel replacement service, please call Dr Autogate at 012 – 295 6299. Kepada anda yang mencari roda autogate yang tahan lama dan tahan karat, kami supply and replace auto gate bottom wheels menggunakan heavy duty auto gate roller iaitu high quality stainless steel auto gate roller wheel made in malaysia, memang tahan lama dan harganya pun berbaloi. Mudah sahaja ingin mencari kami, cuma cari auto gate repair near me akan jumpa auto gate expert Dr Autogate. Kepada anda yang memerlukan auto gate serivce repair, kami boleh selesaikan semua masalah autogate anda dengan mudah.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Gombak! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *