Dr Autogate Can Repair Your Autogates To Run As Smooth And Reliable As When They Were New

Dr Autogate Can Repair Your Autogates To Run As Smooth And Reliable As When They Were New

 

Sekarang kami banyak menerima autogate repair services dimana autogate rosak sebab dimasuki air banjir, autogate tak berfungsi selepas hujan lebat. Apa yang anda perlu buat seterusnya? Jika autogate masuk air banjir jangan terus gunakan autogate tersebut takut masih ada arus elektrik, apa-apa pun dapatkan perkhidmatan pakar seperti Dr Autogate. Dan jika autogate tidak berfungsi selepas hujan kuat anda boleh cuba troubleshooting autogate sendiri dahulu, dimana boleh cuba untuk off power rumah dalam beberapa minit kemudian on semula dan jika tidak pasti untuk lakukannya, cepat hubungi Dr Autogate. Anda boleh dapatkan appointment untuk kami datang lakukan pemeriksaan. Tak perlu risau mengenai autogate spare parts, semua auto gate spare parts seperti autogate control panel, auto gate power suply, autogate transformer, autogate remote control receiver, autogate arm semua kami ada bawa, boleh terus tukar autogate parts anda yang bermasalah.

 

 

We Done Repair OAE 333A Autogate System At Klang Area

Kami baru lepas tolong customer ini di Jalan Cemara 2 Bandar Botanic 41200 Klang Selangor dimana autogate tak boleh buka selepas hujan lebat, customer pakai oae 333a autogate . Petang semalamlah autogate tak berfungsi selepas hujan lebat dan kami ajar customer troubleshooting sendiri dulu selepas tu autogate dah okay. Tapi kami ni customer call kami semula sebab autogate tak boleh buka, try buat troubleshooting itu semula, tak boleh juga. Itu yang kami datang tengok. Punca autogate rosak sebab oae autogate control panel dan oae auto gate transformer problem. Lepas kami tukar dua autogate spare parts tersebut, barulah berfungsi seperti biasa.

 

 

Need Reliable Auto Gate Repair Services? Call us NOW!

Sekiranya autogate anda sama ada motor autogate atau kotak autogate telah terdedap kepada air banjir, hubungi autogate expert untuk memeriksa kerosakan bahagian autogate tersebut. Ramai customer mereka tak dapat mencari auto gate installer/ autogate repairer mereka sebelum ini. Jangan risau, Dr Autogate boleh membantu, team kami yang pakar akan membawa auto gate spare parts bersama jadi masalah autogate anda boleh selesai dalam satu masa.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *