Arm Auto Gate Price Shah Alam

Arm Auto Gate System Promtion Price – FBM Arm Autogate System Installation In Shah Alam

Arm Auto Gate System Promtion Price – FBM Arm Autogate System Installation In Shah Alam

Kalau anda nak tahu hampir setiap hari customer di Shah Alam ini call kami bertanyakan mengenai autogate system, maklumlah pertama kali nak pasang autogate rumahnya. Tidak puas hati hanya bercakap dalam telephone customer datang ke auto gate showroom kami untuk melihat sendiri model auto gate dan jenama autogate terbaik yang kami bekalkan, sampai ke stor customer masuk tengok stok FBM Autogate kami, biar customer puas hati tengok sendiri. Customer baru sahaja renovate rumah dan tukar latest folding gate design, selepas siap pasang gate semua barulah kami datang melakukan pemasangan FBM Arm Autogate System.

Auto Gate Shah Alam

Ini antara soalan yang akan ditanya customer dari pada autogate diperbuat, FBM Autogate system merupakan buatan Malaysia yang menggunakan teknologi daripada Italy. Semua komponen dalamannya seperti auto gate control board, auto gate transformer, auto gate remote control, autogate backup battery semuanya berkualiti tinggi. Berapa tahun warranty? Setahun warranty dengan after sales support yang terbaik. Macam mana dengan spare parts autogate? Kami menyimpannya lebih 20 tahun, andai kata 10 tahun guna ada masalah autogate, anda cuma tukar auto gate parts yg rosak sahaja, tak perlu tukar set autogate baru. Dan bila boleh pasang autogate? Bila-bila masa sahaja boleh.

Arm Auto Gate Price Shah Alam

Baru nak pasang autogate? Ingin tahu kos pasang autogate rumah? Kami menawarkan kepada anda arm auto gate system price malaysia, auto gate malaysia promotion price. Atau anda perlukan auto gate service repair, mencari auto gate spare parts? Anda boleh dapatkan auto gate service kami di auto gate repair near me, auto gate repair in klang valley dan dapatkan auto gate spare parts di auto gate shop in klang valley kami.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *