Arm Autogate Malaysia Repairs & Spare Parts Readily Available

Arm Autogate Malaysia Repairs & Spare Parts Readily Available

 

Mencari auto gate repairer, autogate arm repair service yang boleh baiki autogate anda on the spot? Dr Autogate anda penyelesaian terbaik untuk masalah autogate anda. Macam mana kami boleh selesaikan terus autogate problem anda? Sebabnya team kami pengalaman mencari punca autogate tak berfungsi dengan baik dan auto gate spare parts semua kami dah sediakan untuk pelbagai model autogate dan jenama autogate.

 

 

Kali ini auto gate repair services kami agak jauh sikit di sg buloh dimana oae 333a arm autogate one side customer tak boleh tutup, oae autogate truck cannot close. Ada contact original oae auto gate installer sg buloh tapi mereka tak boleh buat on the spot, kena cari oae autogate spareparts dulu. Customer urgent nak baiki autogate sebab esok kena pergi outstation. Dr Autogate memang auto gate repair expert yang boleh baiki autogate rosak terus, masa itu juga. Lepas troubleshooting satu batang oae 333a arm autogate yang sebelah kanan tak berfungsi lagi, jadi kami gantikan oae arm autogate baru. Lega customer masalah autogate nya selesai dengan cepat.

 

 

 

Autogate installer ada tidak boleh membantu? Atau tak jumpa siapa installer autogate anda? Jangan risau, Dr Autogate boleh tolong selesaikan masalah oae arm autogate. Dr Autogate dengan semua OAE 333a auto gate system spare parts OAE 333A auto gate swing arm, OAE auto gate dc motor, OAE autogate transformer, OAE auto gate control panel, OAE auto gate bracket. Untuk customer kami menggantikan satu OAE stainless 333a arm autogate dimana on the spot kami boleh buat.

Kami menyediakan auto gate repair service sg buloh! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah Putra Height dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *