Auto Gate Sliding Motor Repair Expert In Klang Valley

Service Repair Sliding Autogate System For Factory In Subang Jaya

 

Sliding auto gate motor ini sudah lama bertapak di Malaysia, kilang tersebut itu juga tidak pasti sudah berapa tahun ia menggunakan sliding gate motor ini. Ini merupakan Valet Technology Auto Gate System, banyak kilang dan perindustrian yang menggunakan italian sliding auto gate motor ini.

 

 

Kami melakukan auto gate service repair for valet auto gate sliding di sebuah kilang Jalan PJS7/21, Bandar Sunway, 47500, Subang Jaya sebab auto gate not working. Untuk mengetahuan anda, kilang ini sudah hubungi beberapa auto gate company in subang jaya tapi mereka tak boleh sebabnya mereka tiada pengalaman mengenai valet autogate dan tidak mempunyai valet auto gate spare parts.

 

 

Dr Autogate sudah banyak kali install valet sliding auto gate motor dan buat service repair valet auto gate system. Kami merupakan manufacturer Valet Autogate VT-2500S, valet technology, valet sliding autogate motor dan mempunyai auto gate spare parts untuk menyelesaikan masalah autogate rosak dengan menggantikan auto gate parts yang tidak berfungsi dengan baik. Kami bukan sahaja boleh baiki autogate rumah anda, baiki autogate kilang pun kami boleh. Biasanya kilang akan simpan rekod siapa yang install sliding auto gate motor untuk mereka, ada juga mereka cuba menghubungi original auto gate installer tapi nombor mereka sudah tiada dalam perkhidmatan. Jalan penyelesaiannya call Dr Autogate.

Kami menyediakan auto gate repair service Bandar Sunway! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Hanya auto gate company in klang valley yang tertentu sahaja mempunyai spare parts autogate untuk Autogate Valet VT 1500S, Autogate Valet VT 2000T, Autogate Valet VT 2500S, Autogate Valet VT 3000T, Autogate Valet VT 4000T, auto gate valet VT 5000T, auto gate valet VT 6000T.

Baiki sliding autogate motor di PJU 3 Sunway Damansara, Sunway Damansara, Sunway Alam Suria, Sunway Rahman Putra Taman Sunway Suria, Bandar Sunway, Jalan Universiti Bandar Sunway, PJS 7,9,11 (Bandar Sunway), Sunway South Quay, Taman Sunway South Quay.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *