Pasang & Baiki Autogate di Kawasan Sungai Buloh

Install & Repair Auto Gate System In Sungai Buloh Area

 

Sepanjang 23 tahun dalam industri autogate macam-macam patern perangai customer yang kami jumpa. Inginkan sistem autogate dengan auto gate system auto stop bila ada benda yang menghalangnya tapi itu memang normal, ada juga ingin auto gate system with motion sensor, auto gate system with alarm dan macam-macam lagilah. Tujuan sistem autogate adalah untuk tutup dan buka pagar secara automatik, pintu pagar automatik dan tolonglah jangan rumitkan lagi sistem tersebut.

 

 

Seperti customer di 163/164, Jalan Jati, Kg Sg Plong, Sg Buluh, Selangor yang mencari autogate dimana ia boleh dibuka sejauh 300 meter dari rumah, maksudnya customer nak auto gate remote control yang apabila kita tekan dari jarak 300 meter, autogate boleh terbuka. Autogate remote control kami jenis auto gate remote control 433mhz yang merupakan high quality auto gate remote control yang boleh digunakan dari jarak jauh.

 

 

Apa sahaja keperluan untuk autogate yang ada inginkan kami akan penuhi untuk pasang autogate rumah anda, service repair auto gate anda dengan menyelesaikan masalah auogate tak boleh buka, autogate pelahan, arm autogate repair, auto gate remote control receiver not working, auto gate remote control repair, duplicate remote pagar, punca autogate terbuka sendiri, auto gate remote control not working kami boleh baiki. Kami juga telah meluaskan kawasan servie auto gate repair in sungai buloh area, install auto gate sungai buloh, auto gate shop sungai buloh, autogate sungai buloh bukan setakat di klang valley sahaja.

Kami menyediakan auto gate repair service Sungai Buloh! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Pasang dan baiki autogate di Sungai Buloh Dataran Villa Putra, Desa Aman (Batu 11), Desa Aman (Km 18), Desa Bukit Indah, Jalan BRP 10/2A, Jalan BRP 8/1C, Jalan D/A 2, Jalan Dataran Villaputra 1, Jalan Elitis Ambal Biru, Jalan Elitis Ancala, Jalan Elitis Anggun Sari, Jalan Elitis Arca Belantara, Jalan Elitis Bayu, Jalan Elitis Danau, Jalan Elitis Eka, Jalan Elitis Embun, Jalan Elitis Gapura Senja, Jalan Elitis Ira Dedaun, Jalan Elitis Laman Hijau, Jalan Kayangan Utama 1, Jalan Kusta Sungai, Jalan Sierramas Barat, Jalan SP 20, Jalan SPM 7, Kampung Bukit Lagung, Kampung Jaya, Kampung Melayu, Kampung Selamat, Kampung Sentosa, Kampung Seri Bunga, Kampung Seri BungaTambahan, Kampung Seri Thambi, Kawasan Industri Kampung Jaya, Laman Sierramas West, Mivo Industrial Avenue, Perindustrian Bukit Indah, Persiaran Puteri, Saujana Utama, Sierramas, Sierramas Heights,
Sierramas Residency, Taman Amansari Rahman Putra, Taman Anjung Damai, Taman Bukit Indah, Taman Desa Aman, Taman Impian Putra, Taman Industri Sungai Buloh, Taman Seri Bunga Tambahan, Taman Seri Indah, Taman Seri Putra 3, Taman Sri Putra, Taman Sri Putra Mas, Taman Tiara Ayu, Taman Tropika Putra, Taman Valencia, Tiara Puteri.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *