Autogate Servis Dan Repair – Baiki Autogate Dengan Segera

Autogate Servis Dan Repair – Baiki Autogate Dengan Segera

 

Hampir semua auto gate installer mereka akan letak sticker nama syarikat dan contact number pada autogate control box yang mereka pasang untuk mudahkan customer tahu siapa yang pasang autogate dan boleh call mereka jika ada masalah autogate. Tapi apa guna letak sticker tersebut tetapi tidak boleh dihubungi, ada yang mereka tak angkat panggilan dan ada yang nombor tersebut tiada dalam perkhidmatan, no service, maknanya nombor tersebut tak wujud.

 

 

Ini yang terjadi pada customer di Jalan DM 1/13, Taman Desa Mas, Bdr Country Homes, Rawang yang mana one side dnor arm autogate not working, jadi customer tak boleh nak keluarkan kereta. Cuba call nombor telephone yang tertera pada autogate pvc box tersebut, tapi tak dapat, no service. Itu yang customer cari auto gate repair service near, auto gate repair rawang jumpa Dr Autogate. Selepas troubleshooting, memang dnor 712 arm autogate left side not working jadi kami gantikan dnor arm auto gate sebelah kiri dengan yang baru dan 100% original. Kami letak sticker syarikat kami pada kotak autogate supaya senang customer hubungi kami jika ada apa-apa masalah dnor autogate yang berlaku. Customer juga kami ke rumah kakaknya di Jalan SR 2/1A, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor untuk buat dnor autogate services dnor autogate tak boleh buka.

 

 

Walau apa masalah autogate rosak anda, kami akan cuba selesaikan dengan segera. Kami buat untuk auto gate repair selangor dan auto gate repair KL area. Anda boleh cari auto gate repair near me, akan jumpa Dr Autogate. Auto gate arm system untuk famous auto gate brand selalu auto gate components seperti auto gate control board, auto gate transformer, auto gate remte control set adalah sama, suitable dengan auto gate components di pasaran, tak ikut autogate brands. Tapi kalau arm auto gate inside components seperti arm autogate mini dc motor, arm auto gate coupling, arm auto gate gear itu memang lain. Anda kena cari model dan jenama autogate yang sama dengan anda guna.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Rawang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

 

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *