Having Many Problems With Your Autogate System? Call Us Now For Fast Response

Having Many Problems With Your Autogate System? Call Us Now For Fast Response

 

Semua pun tahu untuk sesuatu pekerjaan lebih-lebih lagi dalam bahagian teknikal perlukan pengalaman. Sama juga dengan sistem autogate sama ada untuk pemasangan autogate atau baiki autogate perlu ada cara pasang atau cara baiki autogate menggunakan teknik yang betul dengan mereka yang berpengalaman.

 

 

Ada satu customer di Ampang yang pada mulanya sangkakan masalah dengan roda autogate, 2 minggu lepas customer ada panggil handyman/ tukang yang katanya berpengalaman, mereka tukar roda autogate sebelah kiri sahaja. Selepas tukar roda autogate mereka perasan ada yang tak kena dengan gate customer dan yang tak logiknya mereka kata tukar roda baru yang membuatkan autogate stuck yang berpunca daripada autogate trek salah saiz dan kena tukar trek baru. Kami tak rasa ia ada kaitan dengan trek gate tersebut.

 

 

 

Kalau betul berpengalaman apabila mereka tengok sahaja design gate customer, mereka akan tahu ada benda yang tak kena atau mereka tahu tapi mereka taktahu macam mana nak betulkan masalah tersebut dan cakap benda lain yang bermasalah. Anda pun boleh nampak yang gate customer jadi sebelah kiri lebih tinggi dan sebelah rendah yang mempunyai gap gate menjadi besar, ini dah berlaku sebelum mereka tukar roda autogate itu lagi.

 

 

 

Dengan masalah folding gate macam ini bahaya untuk customer lagi-lagi pasang autogate yang ada auto lock. Kami memang tak syorkan customer pakai sistem autogate yang ada autolock macam itu, kalau lock sangkut pada masa autogate dibuka, seluruh gate boleh jatuh. Masa dc moto autogate installer pasang autogate untuk customer, mereka juga taktahu masalah dengan folding gate design customer, kemungkinan besar mereka tiada pengalaman. Sekarang yang susah customer juga.

 

 

 

 

Kita tak boleh simply ambil mereka untuk baiki-baiki apa masalah, kena panggil mereka yang berpengalaman. Sekiranya anda ingin membuat auto gate roller replacement dan mempunyai autogate system, sila minta auto gate company yang merupakan gate repair expert dan expert in autogate untuk melakukan customer. Tukang besi mereka tak tahu apa-apa mengenai sistem autogate. Jangan buat dua kali kerja, senang ada hubungi sahaja kami, kami boleh selesaikan masalah pintu pagar dan masalah pintu pagar automatik untuk anda.

 

 

Macam-macam kes dalam industri kami dan ini selalu terjadi. Ada yang autogate installer bebas ini tidak menyediakan perkhidmatan selepas jualan, ada kes hit & run dimana auto gate installer lari lepas pasang dan auto gate repairer yang tak boleh selesaikan masalah autogate anda. Oleh itu, anda perlu memilih penjual autogate anda dengan bijak.

Kami juga menyediakan auto gate repair service Ampang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *