Banyak Bahagian Autogate Rosak Disebabkan Banjir

Banyak Bahagian Autogate Rosak Disebabkan Banjir

 

Sekiranya autogate anda sama ada motor autogate atau kotak autogate telah terdedap kepada air banjir, hubungi autogate expert untuk memeriksa kerosakan bahagian autogate tersebut. Ramai customer mereka tak dapat mencari auto gate installer/ autogate repairer mereka sebelum ini. Jangan risau, Dr Autogate boleh membantu, team kami yang pakar akan membawa auto gate spare parts bersama jadi masalah autogate anda boleh selesai dalam satu masa.

 

 

Sistem Autogate Tidak Dapat Digunakan Lagi Akibat Banjir. Pemasangan FBM 929 Arm Autogate System Dilakukan

Kebanyakan auto gate repair damaged by flood, servis baiki autogate disebabkan banjir selalu autogate parts yang rosak adalah autogate motherboard, transformer autogate, autogate remote control receiver dan autogate motor pun ada juga. Macam customer di dengkil ini, kerosakkan autogate disebabkan banjir agak teruk, customer menggunakan oae autogate 333a. Selepas oae autogate troubleshooting dilakukan, kami dapati oae autogate tersebut sudah tak boleh digunakan lagi. Dua-dua oae 333a arm auto gate motor tak boleh pakai, begitu juga semua oae autogate components dalam kotak autogate pun tak boleh pakai, semuanya telah dimasuki air banjir. Daripada apa yang customer beritahu, air banjir sehingga ke paras dada, memang tinggi. Banyak hantar benda customer rosak termasuk oae autogate tersebut. Selepas menerangan, customer buat keputusan untuk pasang autogate baru FBM 929 Arm Autogate System, kami bagi harga autogate murah dengkil. Semenjak banjir hampir 50 customer kami boleh baiki autogate mereka, cuma ini customer ini tak boleh sebab oae autogate rosak teruk. Semua oae autogate parts tidak boleh digunakan lagi, itu jalan terbaik, pasang autogate baru.

 

 

Air banjir naik sampai ke kotak autogate/ motor autogate dan ia ditenggelami air selama berjam-jam

Apabila kotak autogate dan motor autogate sudah ditenggelami air selama kemungkinan besar sistem autogate tidak dapat berfungsi semula dengan baik. Apa-apa kami akan datang untuk buat pemeriksaan pada autogate tersebut. Kami banyak menerima panggilan daripada mangsa banjir yang mana sistem autogate tak berfungsi disebabkan air telah dimasuki air. Kami membantu customer autogate area Lembah Klang.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *