We Are Expert In Repair Autogate Arm And Gate Bottom Wheel

We Are Expert In Repair Autogate Arm And Gate Bottom Wheel

 

Kami adalah autogate specialist termasuk buat auto gate replacement. Satu syarikat autogate boleh selesaikan masalah gate & autogate anda. Jadi tak perlu panggil 2 syarikat yang berbeza untuk pasang autogate atau baiki autogate dan tukar roda pintu pagar anda. Anda panggil Dr Autogate kami one shot boleh selesaikan masalah berkenaan autogate anda. Dalam satu masa, pelbagai masalah autogate dapat diselesaikan.

 

 

We Fix OAE Autogate And Autogate Roller Problem

Kali ini kami buat service autogate untuk customer di Jalan Cemara 2 Bandar Botanic 41200 Klang Selangor yang merupakan salah satu pengguna oae autogate 333a. Customer ini adalah masalah left side oae autogate arm jammed, oae arm autogate tak boleh buka dan autogate roller damaged, roda autogate hampir tercabut. Jadi customer nak cari auto gate repairer yang boleh baiki kedua-dua autogate problem tersebut. Pertama customer call original oae autogate installer klang tapi mereka tak boleh tukar roda autogate dan tak ada oae autogate spare parts sama ada juga dengan autogate repairer klang pun tak boleh buat. Nasib baik ada kawan customer yang recommend kan Dr Autogate. Pertama kali tukar stainless steel autogate roller dan selepas itu kami periksa oae autogate arm untuk pastikan ianya tidak berfungsi dan memang betul, oae arm autogate tersebut rosak. Jadi kami gantikan dengan oae arm autogate baru dan original. Lega customer masalah autogate selesai dalam satu masa, tak perlu call banyak tempat untuk selesaikan masalah autogate nya.

Fast Autogate Solutions. We Provide Full Service Autogate

Masalah gate sudah selesai, kos tukar roda bawah yang berpatutan ditawarkan. Begitu juga dengan oae auto gate problem. Kami berikan penyelesaikan terbaik untuk gate & autogate anda, kami bukan sekadar service repair auto gate saja, pemasangan autogate di area semua area klang valley pun kami boleh buat.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *