Dapatkan Promosi FBM Arm Autogate System Malaysia

Harga Durian Runtuh Untuk FBM Arm Autogate System !!

 

Kami menerima panggilana daripada Jalan Sungai Burung 32/72, Section 32, Bukit Rimau, 40460 Shah Alam kerana autogate both side arm autogate sudah tak berfungsi dengan baik, rasanya auto gate brand brenorial yang customer gunakan, agak masih baru dan customer juga tak dapat contact original autogate installer. Biasanya kami akan minta customer untuk send gambar autogate motor dan gate jadi kami akan tahu apa model autogate serta jenama autogate yang customer gunakan. Kami juga boleh pastikan sama ada kami mempunyai spare parts autogate dalam van service kami.

 

 

Tapi malangnya kami tidak mempunyai arm auto gate spare parts untuk jenama autogate yang customer gunaka, sebabnya kebanyakan jenama autogate yang rare memang susah dapat spare parts. Betul-betul kami terangkan kepada customer dan akhirnya customer setuju untuk melakukan pemasangan FBM 929 Arm Autogate System kami, yang senang memperolehi spare parts auto gate dan juga tahan lama serta harga autogate berpatutan.

Dapatkan FBM Arm Autogate System Harga Promosi 2019

 • FBM Heavy Duty Swing Arm x 2
 • Autogate Control Board
 • Transformer
 • Backup Battery
 • PVC Box
 • Remote Control x 3

 

Install Auto Gate System

 

Auto Gate Puchong

 

Tak jumpa siapa installer autogate anda? Ke mereka dah lari? Jangan risau, Dr Autogate boleh tolong. Kami mempunyai auto gate motor parts untuk kebanyakkan model dan brand autogate, melainkan anda menggunakan autogate motor yang sangat rare. Jadi apa yang anda tunggu lagi, hubungi Dr Autogate sekarang untuk baiki autogate anda. Kami boleh buat autogate repair shah alam, pasang autogate shah alam, baiki autogate di shah alam, auto gate repair shah alam, spare parts autogate in shah alam atau anda cuma perlu cari auto gate repair near me akan jumpa kami.

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Shah Alam dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Kami handal dalam install automatic gate system dan repair autogate system in Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen 17, Seksyen 18,Seksyen 19, Seksyen 20, Seksyen 21, Seksyen 22, Seksyen 23, Seksyen 24, Seksyen 25 (Taman Sri Muda), Seksyen 26, Seksyen 27 dan 28 (Taman Alam Megah), Seksyen 29 dan 30 (Jalan Kebun), Seksyen 31 (Kota Kemuning), Seksyen 32 (Bukit Rimau), Seksyen 33, Seksyen 34, Seksyen 35 (Alam Impian), Seksyen 36 ( Sungai Kandis, Teluk Menegun, Desa Latania dan Bukit Badak), Seksyen U8 (Bukit Jelutong), Seksyen U9 (Sunway Kayangan), Seksyen U10 (Alam Budiman), Seksyen U11 (Bukit Bandaraya), Seksyen U12 (Desa Alam dan Cahaya Alam), Seksyen U13 (Setia Alam) – setia, Seksyen U14, Seksyen U15, Seksyen U16 (Taman Bukit Subang), Seksyen U17, Seksyen U18, Seksyen U19, Seksyen U20, Seksyen Seksyen U1 (Glenmarie) – kerjaya, Seksyen U2 (Taman TTDI Jaya), Seksyen U3, Seksyen U4, Seksyen U5 (Bandar Pinggiran Subang, Subang MahSing), Seksyen U6 (Subang), Seksyen U7 (TUDM).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *