Pemasangan FBM DC Sliding Autogate Motor Di Kelana Jaya

FBM Sliding Autogate System Pilihan Terbaik

 

Anda mencari auto gate shop klang valley yang berdekatan? Boleh melakukan pemasangan autogate segera? Anda telah datang ke tempat yang betul, Dr Autogate sentiasa berada dekat dengan anda dan boleh melakukan pemasangan autogate bila-bila masa sahaja kerana kami mempunyai FBM Sliding Autogate System dan FBM 929 Arm Autogate System readh stock.

 

 

Ini kami melakukan pemasangan FBM Sliding Autogate System latest generation di jalan SS5C/5 kelana jaya. Hampir 14 tahun customer menggunakan AC Sliding Auto Gate System dan ada masalah dengan sliding auto gate motor tidak berfungsi dengan baik. Sekarang customer minta kami melakukan FBM DC Sliding Auto Gate System, yelah dc sliding auto gate ada backup battery sekiranya ada masalah dengan power electric. Senang customer nanti, lagi-lagi sudah berumur.

 

 

Anda juga nak autogate yang tahan lama seperti customer ini yang mana boleh menggunakan autogate system bertahun-tahun lamanya. Apa tunggu lagi cepat call Dr Autogate, kami hanya memberikan high quality sliding auto gate system dan heavy duty sliding auto gate motor. Anda boleh rasai perbezaan menggunakan produk autogate kami.

Kamilah Dr Autogate yang hanya terbaik untuk service repair autogate anda. Sekiranya anda nak pasang auto gate in petaling, install auto gate in petaling jaya, auto gate repair in petaling jaya, auto gate repair in kelana jaya, baiki autogate di kelana jaya boleh dapatkan servis autogate kami.

Kami menyediakan auto gate repair service Kelana Jaya! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Kelana Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Pemasangan sliding auto gate motor dan baiki sliding auto gate motor di SS5B/5, Kelana Jaya, Kelana Jaya, Jalan SS 2/72 Kelana Jaya, SS 4B/9, Kelana Jaya, Kelana Damansara Suite, Taman Kelana Indah, Taman Kelana Jaya, Taman Seri Kelana.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *