DCMoto GFM925W Autogate Not Working – DCMoto Autogate Repair Expert

DCMoto GFM925W Autogate Not Working – DCMoto Autogate Repair Expert

 

Banyak yang kami service dcmoto autogate dan bukan yang kami pasang. Semuanya sebab original autogate installer mereka tak boleh untuk service repair dcmoto autogate tersebut. Ada yang original dcmoto autogate installer tak dapat dihubungi dan ada yang tak ada dcmoto auto gate spare parts. Sekarang ni memang kami banyak buat dcmoto auto gate repair dan ada juga dari dcmoto gfm 925 autogate kami gantikan kepada fbm autogate system sebab customer tak tahan banyak sangat masalah dan kos baiki autogate dcmoto tu pun tinggi sebab dipasaran memang dcmoto autogate spare parts mahal. Tapi kami akan cuba cari jalan sebaik mungkin untuk semua customer.

 

 

Selesai repair dcmoto autogate di Jalan SG 5/6, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor yang hampir seminggu rosak sebab customer tak jumpa mereka yang boleh baiki autogate dcmoto nya, kebanyakan auto gate repair gombak yang customer call semua tak boleh baiki dan mereka suruh tukar autogate baru. Ini pun dapat nombor kami dari saudaranya dekat Jalan Makmur Taman Sri Gombak yang kami pernah buat oae autogate 333a repair service.

 

 

Spare parts dcmoto autogate available jadi kami boleh gantikan bahagian dcmoto autogate yang rosak seperti dcmoto gfm autogate control board, dcmoto wireless keypad, dcmoto remote dcmoto gfm-925wauto gate transformer, dcmoto remote duplicate, dcmoto remote battery, dc moto auto lock untuk dcmoto gfm 705 pun ada sebab itu boleh baiki autogate anda pada bila-bila masa.

 

 

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Kami menyediakan auto gate repair service Kajang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Ampang anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Autogate Installation & Repair Jalan SG 4/1, Jalan SG 4/2, Jalan SG 4/3, Jalan SG 4/4, Jalan SG 4/5, Jalan SG 4/6, Jalan SG 4/7, Jalan SG 4/8, Jalan SG 4/9, Jalan SG 5/1, Jalan SG 5/2, Jalan SG 5/3, Jalan SG 5/4, Jalan SG 5/5, Jalan SG 5/7 Jalan SG 5/6, Jalan SG 5/8, Jalan SG 5/9 Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves Selangor.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *