Pasang & Baiki Arm Autogate Di KL – FBM 929 Autogate Tahan Lama

Pasang & Baiki Arm Autogate Di KL – FBM 929 Autogate Tahan Lama

 

Banyak kali juga gantikan oae 333a autogate system kepada FBM 929 Arm Autogate System. Kali ini di Jalan Tasik Selatan 10, Bandar Tasek Selatan, 57000 Kuala Lumpur. Customer pelik hmapir setiap dua tahun oae arm autogate motor selalu rosak, bila ada masalah original autogate system itu yang datang buat oae autogate repair service. Ini taktahu dah kali berapa rosak dan customer taknak panggil autogate installer tu lagi. Kawan sekerja customer yang recommend Dr Autogate yang kami pernah pasang fbm 929 arm autogate dah 5 tahun, sampai sekarang tak ada masalah.

 

 

Mula-mula customer call kami suruh datang buat autogate troubleshooting dulu sebab dia nak tahu sangat kenapa oae autogate selalu problem. Bila kami check, rupa-rupanya arm autogate motor, bukan original oae autogate dan secondhand punya pula tu. Itu yang customer terus suruh kami pasang FBM 929 Arm Autogate System. Selepas ini kami akan kami buat oae autogate repair services untuk kakaknya pula di Jalan Tasik Selatan 25, oae autogate remote control tak berfungsi.

 

 

Kebanyakan customer mereka akan minta untuk autogate troubleshooting terlebih untuk tahu punca masalah autogate dan kos baiki autogate berapa, kalau banyak autogate parts problem dan auto gate repair cost pun sudah tinggi, kami akan explain dan suggest customer jalan terbaik, sama ada customer akan buat keputusan untuk tukar sistem autogate baru dan kami boleh terus pasang sama ada tetap ingin baiki autogate rosak tersebut atau tukar sistem autogate baru. Kami sentiasa bersedia dengan FBM 929 Arm Autogate Set dalam van service dan begitu juga auto gate spare parts yang lain.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Bandar Tasek Selatan! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area KL dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Dari fbm arm autogate installation in jalan tasik selatan, bandar tasek selatan, kami akan baiki autogate di jalan suraau desa tun razak dan juga autogate du jalan liku desa tun razak.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *