Dnor 712 Autogate Repairs & Spare Parts Available – Cover Autogate Repair Klang Valley

Dnor 712 Autogate Repairs & Spare Parts Available – Cover Autogate Repair Klang Valley

 

Kami banyak mendengar cerita dari customer dimana pemasang autogate atau auto gate installer mereka dulu tak boleh baiki autogate yang mereka pasang. Satu sebab mereka tak ada auto gate spare parts dan satu lagi mereka bukan autogate repair expert, mereka tak jumpa punca autogate rosak, pasang autogate baru saja mereka tahu. Boleh pula macam tu kan. Sekiranya anda salah seorang yang terkena, boleh call Dr Autogate untuk dapatkan nasihat pakar.

 

 

Macam kes customer di Jalan Sanggul 2, Bandar Puteri, 41000 Pelabuhan Klang, Selangor ada masalah dnor autogate tak berfungsi, contractor autogate pasang dnor 712 autogate dah datang periksa tapi tak selesai juga. Last katanya bukan sebab autogate problem tapi autogate wiring problem. Tapi ada feeling yang mereka taktahu buat, itu yang panggil auto gate repair expert klang kami untuk datang. Tak sampai setengah jam kami dah tahu apa problem, dnor autogate transformer punca autogate rosak sebab tak support power. Sekarang autogate customer dah berfungsi seperti biasa.

 

 

Cepat dapatkan penyelesaian masalah autogate anda dengan Dr Autogate, kami adalah best autogate repair in klang. Antara common autogate problem yang sering kami baiki seperti dnor 712 autogate tak boleh buka/ tutup, dnor autogate pelahan, automatic gate no power, dnor autogate remote control problem, autogate trip. Bukan itu saja, kami juga auto gate supplier klang, dnor autogate seller untuk dnor 712 autogate price yang menawarkan harga autogate murah dengan servis memang A. Kalau anda perlukan pemasangan autogate baru kami sangat recommend kan FBM Autogate System.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service klang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *