FBM Autogate Model Terbaru – Pasang Autogate Di Cheras

Model Terbaru Kami FBM Autogate System – Sangat Tahan Lasak

 

Lepas satu-satu masalah autogate yang dihadapi oleh customer di Jalan 14/1F, Taman Cheras Jaya, Fasa 5 Balakong yang menggunakan arm auto gate system tak sampai 3 tahun sudah ada masalah autogate, original autogate installer customer memang sudah tak nak ambil tahu, ada pernah call tapi no service. Jadi kami datang untuk membantu customer membaiki autogate. Selepas buat auto gate troubleshooting kami dapati auto gate wiring customer problem, mana tak nya guna 1.5mm punya cable, memang tak tahan lamalah. Kami terpaksa buat autogate wiring baru, dari autogate control system ke auto gate motor 1 dan motor 2.

 

 

Setahun lepas itu, masalah autogate customer berulang kembali kali ini autogate bukan tutup perlahan, kadang-kadang autogate tak boleh buka. Memang dari dulu kami sudah tahu semua autogate components yang customer gunakan low quality dan kami tahu ia tidak akan bertahan lama. Betul tekaan kami, autogate control panel sudah tidak berfungsi dengan baik, begitu juga auto gate tranasformer dan auto gate remote control macam ada masalah. Kami cadangkan customer lebih baik tukar kepada sistem autogate baru, tapi customer kata try tukar auto gate motherboard dulu.

 

 

Esoknya customer datang ke auto gate shop in cheras kami, minta untuk tukar kepada FBM 929 Arm Autogate System. Hari itu juga kami menggantikan dengan FBM Autogate System, customer minta tolong sangat, susah nak keluar masuk rumah kalau tak ada sistem autogate.

Sebab itu anda kena pilih betul-betul siaapa auto gate installer dan daripada auto gate system yang diberikan dan spare parts autogate senang dapat.

Ingin pemasangan autogate baru? Masih belum ada autogate wiring? Kami dapatkan auto gate promotion price malaysia dan untuk wiring autogate menggunaka armour cable iaitu autogate cable yang tahan lebih 50 tahun.

Sistem autogate anda selalu sahaja bermasalah atau sudah terlalu lama, perlukan gantikan dengan yang baru? Dapatkan FBM Arm Autogate System kami

FBM Arm Autogate System Promotion Price & Pakej Termasuk

 • FBM Heavy Duty Swing Arm x 2
 • Autogate Control Board
 • Transformer
 • Backup Battery
 • PVC Box
 • Remote Control x 3

 

Install Auto Gate System

 

Auto Gate Puchong

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Dr Autogate adalah auto gate supplier, auto gate installer & auto gate repair service di area Bandar Damai Perdana, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein Onn, Batu 11 Cheras, Batu 9 Cheras, Batu 9 Cheras – Peti Surat, Carrefour Bandar Tun Hussien Onn, Jalan Awana (10 – 21), Jalan Awana 5, Jalan Bentara 18/5, Jalan KPB 18, Jalan Maharaja, Jalan Mahkota Heights 1, Jalan Penggawa 9/2, Jalan Penghulu, Jalan Casa Green, Jalan Hijauan Residen 2A, Jalan Hulu Langat, Jalan Kemacahaya 11, Jalan Kinabalu, Jalan Penghulu 42/3, Jalan Puncak Baiduri, Jalan Seri Budiman 1/1, Jalan Seri Taming, Jalan Sering 3, Jalan Sering 3A, Jalan Shahbandar 12/6A, Jalan Suakasih, Jalan Tun Perak 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *