Syarikat Baiki Gate & Autogate Di Lembah Klang

Servis Baiki Gate & Autogate Terbaik Di Lembah Klang

 

Anda rasa buat auto gate wheel replacement mudah sahaja? Panggil tukang besi minta mereka tukar roda bawah, masalah selesai, kos tukar roda autogate pun tak tinggi? Ye memang, tapi berapa lama auto gate roller anda akan bertahan?

 

 

Anda boleh tengok gambar customer di Jalan Lang Perut Putih 9, Kepong Baru. 2 minggu lepas customer panggil tukang besi untuk replace one side auto gate roller sahaja, sebelah lagi itu tak tukar, cuma welding sahaja dan sekarang sudah tercabut roda autogate tersebut. Customer call kami untuk datang replace auto gate wheel tersebut sebabnya baru customer tahu tukang besi mereka buat tak betul-betul, cincai saja, makin teruk gate customer dibuatnya, autogate pun sudah bergerak pelahan. Jadi sekarang customer kena mereka yang pakar gate dan autogate, iaitu Dr Autogate. Kami gantikan kedua-dua roda dengan high quality auto gate roller yang ada double bearig didalamnya dan buatkan Malaysia.Selepas kami fix autogate rollers/ wheels, kami akan adjust semula autogate alignment dan level supaya gate dan autogate bergerak lancar. Sekarang semua dalam keadaan baik, customer pun sudah boleh tidur lena.

 

 

Kenapa ramai customer yang memerlukan perkhidmatan kami repair gate mereka dengan masalah auto gate roller damaged, autogate wheel damaged, autogate roller jump off track, gate bearing damaged, gate fall repair dan macam-macam lagi masalah. Kenapa mereka tidak panggil tukang besi sahaja? Sebab mereka tahu Dr Autogate memang pakar dalam gate dan autogate jadi apabila kami datang untuk servis, kami boleh tengok gate dan autogate sekali.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Hubungi kami sekarang pakar gate dan autogate anda Taman Perdana (Kepong), Taman Petaling (Kepong), Taman Puncak Desa Kepong, Taman Seri Indah (Kepong), Taman Seri Kepong, Taman Seri Kepong Baru, Ulu Kepong, Jalan Beserah (Kepong), Jalan Kepong (Hingga Km 16), Jalan Kepong Baru, Jalan Kepong Lama, Kepong, Kepong Baru, Kepong Baru Tambahan, Kepong Entrepreneus Park, Kepong Industry Park, Kepong Ulu Taman Bukit Desa (Kepong), Taman Kepong, Taman Kepong Baru, Taman Kepong Indah, Taman Kepong Perdana.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *