Masalah Autogate Rosak – Dr Autogate Pakar Sistem Autogate Akan Membantu

Menghadapai Masalah Autogate Rosak? Hubungi Dr Autogate Pakar Sistem Autogate Akan Membantu

 

Arm auto gate anda rosak lagi? Agak-agak ini kali ke berapa anda telah membaiki autogate dalam tempoh yang singkat? Anda masih menggunakan perkhidmatan autogate installer yang sama untuk baiki autogate anda tapi sampai sekarang selalu ada masalah autogate, tak akan baru baiki sudah rosak balik, apa yang mereka buat sebenarnya ye?

 

 

Kami simpati dengan apa yang terjadi terhadap customer ini di Pulau Meranti, Puchong. Dalam masa 3 tahun sudah 5 kali customer baiki autogate rumahnya, pertama kali autogate rosak, one side arm auto gate not working, jadi customer panggil original autogate installer datang tengok, mereka bawa balik arm autogate customer untuk dibaiki dahulu, customer kena tunggu lebih kurang 2 minggu dan kena bayar lagi kos baiki arm autogate tersebut. Kemudian sebelah lagi arm autogate tak jalan, lepas itu auto gate open slow, auto gate remote control not working dan sekarang auto gate tak boleh buka. Akhirnya mereka mintak customer untuk tukar kepada arm auto gate system yang lebih tahan lasak, sebab autogate sekarang ini mereka sudah tak boleh baiki. Gila ke, sudah buat macam-macam lepas itu suruh tukar autogate baru. Memang customer marahlah dan tidak mahu buat business dengan mereka.

 

 

Hampir sebulan customer tidak menggunakan auto gate system dan kali ini untuk pemasangan autogate baru customer lebih berhati-hati, dengan memilih reputable auto gate company dan reliable auto gate system. Customer mempercayai Dr Autogate dan FBM 929 Arm Autogate System kami.

Sistem autogate anda selalu sahaja bermasalah atau sudah terlalu lama, perlukan gantikan dengan yang baru? Dapatkan FBM Arm Autogate System kami

FBM Swing Arm Auto Gate Promotion Package:

 • FBM Heavy Duty Swing Arm x 2
 • Autogate Control Board
 • Transformer
 • Backup Battery
 • PVC Box
 • Remote Control x 3

 

Install Auto Gate System

 

Auto Gate Puchong

 

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Dr Autogate pasang & servis autogate di Puchong, Jalan Bandar 6/1, Jalan BK 1/11, Jalan BK 1/13, Jalan BK 5A/1 (Bandar Kinrara), Jalan BP 11 (Bandar Bukit Puchong 2), Jalan BP 7, Jalan Bunga Tanjung Batu 14 Puchong, Jalan Desaria, Jalan Jentayu 1, Jalan Kenari, Jalan Kenari 13A, Jalan Kinrara 6B, Jalan Meranti Putra (1 – 4), Jalan Merbah (1 – 4), Jalan OP 1/1 Off Jalan Puchong, Jalan Pipit 4, Jalan PPU 3, Jalan PTP 1/1, Jalan BK 5B Bandar Kinrara, Jalan BP (7/13 – 7/16), Jalan PU 7/3, Jalan Puchong, Jalan Puchong (Batu 7 – 14), Jalan Puteri ½, Jalan Puteri 10/18, Jalan Putra 1 (Taman Perindustrian Putra), Jalan Putra Perdana 3A, Jalan Putra Perdana 6, Jalan Sierra 1/3, Jalan Tasik Prima 5/1, Jalan TK 5/1,Jalan TPM 1, Jalan TTP 111, Jalan Wawasan 1 – 5.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *