Folding Gate Roller Damaged – Gate & Auto Gate Repair Expert In Klang Valley

Folding Gate Roller Damaged – Gate & Auto Gate Repair Expert In Klang Valley

 

Inilah keadaan auto gate roller customer di SS19, Subang Jaya yang tercabut, untuk mengetahuan anda, customer ini baru sahaja tukar satu side roller dan sekarang auto gate roller yang sama tercabut lagi, macam mana contractor sebelum ini buat kerja, tak akan baru sudah tercabut.

 

 

Sila ambil perhatian. Sekiranya hanya satu side auto gate wheel anda bermasalah, tolong tukar kedua-dua belah sebabnya jika tukar sebelah sahaja level, pengerakkan gate dan autogate tidak akan sama, ia akan beri tekanan pada roller gate anda, kemungkinan akan memberi kesan kepada arm auto gate motor anda. Sebab itu kami akan tukar kedua-dua roda dan adjust semula alignment autogate supaya gate dan autogate akan bergerak lancar, jadi autogate roller anda tidak akan mudah bermasalah.

 

 

Kami melakukan gate repair dan auto gate installation & auto gate service repair di kawasan Puchong, Kinrara, Subang Jaya, Putra Heights, Shah Alam, Setia Alam, Bukit Rimau, Kota Kemuning, Bukit Jelutong, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Serdang, Bandar Rimbayu, Teluk Panglima, Ampang, Gombak, Cheras, Kepong, Setapak, Selayang, Bangsar, Batu Caves, Wangsa Maju, Seri Kembangan, Semenyih, Klang, Petaling Jaya, Kelana Jaya, Sri Petaling, Balakong, Damansara, Kota Damansara, Sunway.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Kami pakar dalam baiki gate dan autogate untuk anda yang berada di Subang Jaya, Jalan SS 16/1, Jalan 18 – 18/6 (Subang Jaya), Jalan Jengka, Jalan Kemajuan Subang, Jalan Kewajipan, Jalan Lagoon Selatan, Jalan Lagoon Timur , Jalan Makmur, Jalan Mutiara Subang, Jalan SS 12/1 Wangsa Baiduri, Jalan SS 12/2, Jalan SS 13/3C – 13/6C, Jalan SS 15/8, Jalan SS 16/1.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *